Μια μαμά που πίστευε ότι ο γιος της ήθελε να συναντήσει στο εμπορικό κέντρο τον Άγιο Βασίλη, ανακάλυψε ότι… τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Η Kerry Spencer είχε μάθει στα παιδιά της τη νοηματική από μικρά, πριν προλάβουν να μιλήσουν, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν.

Αλλά ποτέ δεν περίμενε ότι ο ενός έτους γιος της, ο Samuel, θα χρησιμοποιούσε τις ικανότητές του για να στείλει σήμα SOS ενώ κάθεται στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη.

Τρομοκρατημένο, το νήπιο κατέφυγε στη χρήση της βρεφικής εκδοχής του ASL για να υπογράψει «Βοήθεια» στη μαμά του, ενώ ο φωτογράφος στο Provo Town Centre Mall στο Provo της Γιούτα τραβούσε φωτογραφία.

Η ιστορία… πίσω από την φωτογραφία

«Στεκόμουν στο πλάι όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία και στην πραγματικότητα δεν είδα ότι έκανε σήμα για βοήθεια μέχρι που είδα τη φωτογραφία» είπε η μητέρα.

«Ο καημένος δεν αγαπούσε πολύ τον Άγιο Βασίλη, ποτέ πραγματικά. Έτσι δεν προσπαθήσαμε να τον κάνουμε να ξαναπάει μετά από αυτό» συμπλήρωσε.

Εδώ και αρκετά χρόνια, η Kerry έχει αναρτήσει στο Facebook την ξεκαρδιστική φωτογραφία του Sammy.

«Όλοι γελάμε με τη φωτογραφία τώρα. Η φάτσα του είναι μια από τις αγαπημένες οικογενειακές μας εικόνες για τα Χριστούγεννα» κατέληξε.

Δείτε τη φωτογραφία

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr