Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Γιοκαρίνης - Την «Ευλαμπία» δεν ήθελα να την βάλω στο δίσκο

Γιάννης Γιοκαρίνης – Την «Ευλαμπία» δεν ήθελα να την βάλω στο δίσκο

Ο αγαπημένος συνθέτης μίλησε για τον εθισμό του και την απεξάρτησή του από το αλκοόλ, την σύζυγό του Σοφία αλλά και το τραγούδι

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Γιάννης Γιοκαρίνης. Σε αυτή, ο τραγουδιστής και συνθέτης αναφέρθηκε στο αλκοόλ που είχε εθισμό και στην περιβόητη «Ευλαμπία».

Συγκεκριμένα, για το πολυσυζητημένο λουκ του είπε: «Να βλέπεις την γάτα αυτή να παίζει, να μπαίνει μες στα μαλλιά μου να τρελαίνεσαι».

Για το σπίτι του στην Σαλαμίνα, στο οποίο ονειρεύεται να στήσει ένα κοτέτσι, σημείωσε: «Στη Σαλαμίνα έχω ένα οικοπεδάκι με ένα σπίτι, που έφτιαξε ο μπαμπάς μου, με κοτούλες και μποστάνι θα φτιάξουμε ένα κοτέτσι για τις καινούριες κότες που θα πάρουμε».

Ο τραγουδιστής που σπούδασε εργοδηγός – ηλεκτρολόγος δεν πήρε ποτέ το πτυχίο του, καθώς από 9 χρονών που ασχολείται με τη μουσική η οποία και τελικά τον κέρδισε.

«Θα είχα φύγει από τη ζωή»

«Περάσαμε πολύ μεγάλο λούκι. Με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ έκανε πολύ μεγάλο αγώνα και είμαι υπερήφανη, ο Γιάννης είναι πολύ δοτικός άνθρωπος», είπε η Σοφία Μιχαλοπούλου, η σύζυγός του.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι πάλεψε με τον εθισμό του 13 χρόνια και πως εάν δεν σταματούσε αυτή η κατάσταση θα είχε φύγει από τη ζωή, όπως πολλοί φίλοι του.

Για την περιβόητη «Ευλαμπία» που έκανε μεγάλη επιτυχία είπε: «Την «Ευλαμπία» δεν ήθελα να την βάλω στο δίσκο, έχω και μια θεία Ευλαμπία. Η μαγκιά της με έκανε να χρησιμοποιήσω το όνομα».

Σημειώνεται ότι το τελευταίο άλμπουμ του Γιάννη Γιοκαρίνη έχει τίτλο «Είμαι ελεύθερος» στο οποίο πολλά τραγούδια έχει γράψει η Σοφία, με τον τραγουδιστή να εμφανίζεται στο «Κύτταρο» για άλλες 2 Παρασκευές.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024