Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τόνια Σωτηροπούλου - «Δεν θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο, κάναμε το πάρτι μας, ο επόμενος τώρα»

Τόνια Σωτηροπούλου – «Δεν θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο, κάναμε το πάρτι μας, ο επόμενος τώρα»

Η ηθοποιός μίλησε και για την συμμετοχή της στην ταινία του Jame Bond

H νιόπαντρη Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια.

«Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος και οικογένεια. Δεν είναι αυτό καθορίζει ούτε εμένα ούτε τον Κωστή. Έτσι όμως όπως έγινε ήταν σαν ένα γενέθλιο πάρτι πολύ συγκινητικό. Μας έχουν δώσει πολύ σημασία και έχουν στείλει πολλά συγκινητικά μηνύματα. Στην Ελλάδα επικρατεί πολύ ο πυρήνας της οικογένειας είναι κάτι ο γάμος που θεωρείται πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε ανάγκη από καλά νέα» ανέφερε η ηθοποιός.

Η Τόνια Σωτηροπούλου εξήγησε για την προσπάθειά τους να μην μαθευτεί ο γάμος τους. «Εγώ θεωρώ ότι η αναγνωρισιμότητα κάπως υπάρχει στη δουλειά μου αλλά δεν καθορίζει εμένα ως προσωπικότητα. Ήταν επιλογή μας όσο μπορούμε να μην μαθευτεί. Από την΄αλλη καταλαβαίνω ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Θα ήταν χαζό να πω ότι μας ενοχλούσαν. Ήταν κάπως αστείο αυτό που έγινε. Δεν το κρύψαμε, δώσαμε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που θέλαμε. Πήγα στους Miro και του είπα με ξέρεις καλά, κάνε ότι θέλεις. Δεν είχα κανένα άγχος με αυτό, δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό».

Η ίδια απάντησε και για την πιθανότητα να κάνουν θρησκευτικό γάμο. «Θρησκευτικό δεν θα κάνουμε. Το κάναμε το πάρτι μας, ο επόμενος. Αγαπάμε πολύ την Ύδρα είναι από τα αγαπημένα μας μέρη. Και το ξενοδοχείο αυτό πηγαίνουμε πολλές φορές το χρόνο, το αγαπάμε πολύ».

«Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και τυχερή που είμαι με τον Κωστή. Αυτό που λέω στις φίλες μου είναι να βρεις κάποιον που να μπορείς να βρίσκεστε στη μέση, που να μπορεί να εκφράζεται να σε αγαπάει βαθιά και να σε υπερασπίζεται. Είχα από την πρώτη στιγμή την αίσθηση ότι αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Αν είμαστε συνδεδεμένοι με τον πυρήνα μας και δεν βάζουμε ταμπέλες σου δίνεται η ευκαιρία να καταλάβεις ποιος είναι απέναντί σου και πώς μπορείς να συνδεθείς μαζί του» τόνισε η Τόνια Σωτηροπούλου και συνέχισε: «Επειδή η ζωή από μόνη της είναι πολύ δύσκολη. Ποτέ τα πράγματα είναι 100% εύκολα. Ο άνθρωπος που θα συμπορεύεσαι πρέπει να είναι κάποιος που θα κάνει αυτή την δυσκολία πιο εύκολη. Δεν πιστεύω ότι ο έρωτας μας προκαλεί πόνο. Ότι μας προκαλεί πόνο πρέπει να φεύγει. Να κάνουμε επιλογές που μας κάνουν να είμαστε χαρούμενοι και ήρεμοι. Έχω κάνει θεραπεία και κάνω ακόμα. Προσπαθώ να βρίσκω τον εαυτό μου».

Η ίδια μίλησε και για την συμμετοχή της στην ταινία του Jame Bond. «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα μεγάλο επίτευγμα η συμμετοχή στον Jame Bond, έχω ακούσει αρνητικά σχόλια επειδή ήταν η μικρή συμμετοχή. Όπως εγώ σέβομαι τον συνομιλητή μου εγώ, θα έπρεπε να εκείνος να με ρωτήσει και άλλα πράγματα. Είναι εκπληκτική εμπειρία, από τα γυρίσματα, μέχρι και την πρεμιέρα. Μου αρέσει πάρα πολύ. Μικρό μεγάλο δεν έχει σημασία πώς το βλέπει ο καθένας. Σημασία έχει ότι ένα παιδί στα 25 έκανε μια οντισιόν και συμμετείχα στον Jame Bond».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024