Μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο Youtube η Σοφία Μουτίδου είχε αναφερθεί σε προσωπικές της εμπειρίες και σε συνεργασίες της που είχαν προβλήματα, λέγοντας πως μία από αυτές τις πάρα πολύ δύσκολες ήταν με την Ελένη Καστάνη.

Η Σοφία Μουτίδου ανέφερε χαρακτηριστικά για τη συνάδελφό της: «Όλοι με ρωτάτε: ‘Ποια μπήκε στο καμαρίνι και είπε θα σε καρυδώσω;’. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή. Είναι γνωστό μυστικό στο χώρο μας. Μας καταριότανε, ‘τον καρκίνο να φέρεται’, ‘να ψοφολογήσετε όλοι’. Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Ένας συνάδερφος στο ‘Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή’ απολύθηκε καταχρηστικά με ένα μήνυμα παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα: ‘Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα’; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση»»!

Η απάντηση της Ελένης Καστάνη

Καλεσμένη στο Πρωινό το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ρωτήθηκε σχετικά η Ελένη Καστάνη απάντησε ως εξής: «Θα ήθελα να μην απαντήσω γιατί έχω απαντήσει σε αυτό με τη στάση μου. Έχω απαντήσει. Δεν βγήκε κανείς άλλος από 25 άτομα, μόνο με υπερασπίστηκαν. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, πρέπει να ρωτήσετε την ίδια.

Νομίζω όλοι έχετε γνώμη κι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που ήταν τεχνικοί μαζί μου, έχουν άποψη τι ήταν η Καστάνη κι εσείς προσωπικά και κανέναν δεν έχω ενοχλήσει ποτέ.

Για κάποιους ανθρώπους, δεν μιλάω συγκεκριμένα γι’ αυτήν, δεν είναι δύσκολο το ψέμα. Είναι πολύ εύκολο».

«Δεν την έχω δει από κοντά. Δεν θέλω καθόλου, δεν θα της μιλούσα καθόλου. Ανθρώπινα με έχει ενοχλήσει, αλλά έχω δίκιο και αφού έχω δίκιο είμαι σίγουρη ότι θα αποκαλυφθεί. Ήμουν σε μία δουλειά που ήταν 30 άτομα, δεν είδα κανέναν άλλον να βγει να πει ότι έκανε η Ελένη έτσι. Είχα πει κάποια πράγματα στο δελτίο ειδήσεων του Star, τρεις μέρες πριν και μπορεί αυτό να έπαιξε κάποιο ρόλο. Δεν θέλω από μένα να παίρνουν άλλοι πατήματα να λένε διάφορα», τόνισε η Ελένη Καστάνη και ολοκλήρωσε το θέμα αναφέροντας:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο