Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα σχέδια του ζευγαριού προκαλούν για ακόμα μια φορά χάος στη Βασίλισσα Ελισάβετ και στην υπόλοιπη οικογένεια.

Οι Δούκες του Σάσεξ θέλουν να βαφτίσουν την κόρη τους στο Κάστρο του Oυίνδσορ στην Αγγλία, στο ίδιο μέρος που είχαν βαφτίσει και τον πρωτότοκο γιο τους Άρτσι τον Ιούλιο του 2019.

Η επίσκεψή τους αυτή θα σηματοδοτήσει το πρώτο τους ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την απόσυρσή τους από την βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020.

«Τώρα γίνεται λόγος ότι πιέζουν να γίνει μια τελετή στο ιδιωτικό παρεκκλήσι στο Κάστρο του Ουίνδσορ», έγραψε ο βασιλικός βιογράφος Robert Jobson στην Mirror.

«Φαίνεται πως αγνοούν το χάος που προκάλεσε η συμπεριφορά τους στην Βασίλισσα και την βασιλική οικογένεια. Νομίζουν πως επειδή κατέχουν ακόμα τους τίτλους τους μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν», αναφέρει ακόμα.

Παρά το μεγάλο χάσμα που έχει δημιουργηθεί με τη βασιλική οικογένεια, το πριγκιπικό ζεύγος φαίνεται αποφασισμένο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βαφτίσουν την κόρη τους ανάμεσα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο