Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Κώστας Κρομμύδας μιλάει στην Ελένη Μενεγάκη για το νέο του βιβλίο

Ο Κώστας Κρομμύδας μιλάει στην Ελένη Μενεγάκη για το νέο του βιβλίο

Στο νέο του βιβλίο ο συγγραφέας ασχολείται με την ιστορία του Λευτέρη Μαντζίκα, ιδρυτή της ΜΙΣΚΟ ο οποίος ήταν και παππούς της γυναίκας του

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρεμμύδας βρέθηκε στο πλατό του MEGA και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τις μεγάλες του αγάπες.

«Τον Κώστα τον έχουμε αγαπήσει μέσα από τους ρόλους του στην τηλεόραση και το θέατρο αλλά μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν είδαμε ότι έχει συγγραφικό ταλέντο» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη ξεκινώντας την συζήτηση μαζί του.

«Έχω γράψει εννέα μυθιστορήματα. Ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικού ρυθμούς και την δική του ταχύτητα. Δεν έχει σημασία κάθε πότε γράφεις αλλά τι γράφεις. Να είναι καλό έχει σημασία. Έχω ζω και αναπνέω τα τελευταία χρόνια για αυτό. Έχω βάλει στην άκρη λίγο την υποκριτική γιατί το ταξίδι της συγγραφής με έχει κερδίσει. Βρήκα τον προορισμό μου» εξήγησε με χαρά ο Κώστας Κρεμμύδας.

Στο νέο του βιβλίο ο συγγραφέας ασχολείται με την ιστορία του Λευτέρη Μαντζίκα, ιδρυτή της ΜΙΣΚΟ ο οποίος ήταν και παππούς της γυναίκας του.

Το βιβλίο γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία και πρόκειται να γίνει σύντομα και ταινία.

«Η πρόταση για αυτό το βιβλίο ήταν να γίνει μια τριλογία. Τελικά επέλεξα αυτά τα κομμάτια για να αφηγηθώ μια ιστορία» εξήγησε ο Κώστας Κρεμμύδας.

«Θυμάμαι να μου λέει ότι εγώ δεν γνώρισα μάνα και να χάνεται το μυαλό του. Αυτό είναι από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που έχω ζήσει με τον Λευτέρη Μαντζίκα. Κομμάτι της μεγάλης καλοσύνης και της μεγάλης καρδιάς που είχε αυτός ο άνθρωπος οφείλεται και σε αυτή την έλλειψη» ανέφερε ο συγγραφέας.

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024