Η απιστία είναι ένα ιδιαίτερο συμβάν και κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά όταν πρέπει να την αντιμετωπίσει.

Κάποιοι κάθονται να το συζητήσουν και το βρίσκουν ως αφορμή για να δουλέψουν τη σχέση τους ενώ άλλοι μαζεύουν τα πράγματά τους και φεύγουν νύχτα.

Διάβασε, σύμφωνα με το ladylike.gr, ποια ζώδια δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσουν μια απιστία.

Κριός

Μιλάμε για το ζώδιο που αμφισβητεί τα πάντα από την αρχή. Ξεκινά ούτως ή άλλως μία σχέση, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι μπορεί και να του τη φέρεις. Αν λοιπόν είσαι Κριός, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το αντέξεις ούτε σαν σκέψη και θα πεις αντίο μέσα στα επόμενα 3 λεπτά. Σε αδικεί κανείς; Όχι. Εξάλλου το βασικότερο είναι να είσαι έντιμος με τον εαυτό σου και να κάνεις αυτό που πραγματικά σε εκφράζει.

Δίδυμοι

Αν και είναι το ζώδιο που θεωρείς διπολικό επειδή δεν μπορεί να πάρει μία απλή απόφαση, θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι και αυτό που αναζητά τη σοβαρότητα και τη βαθιά δέσμευση σε μία σχέση και δε συμπαθεί τις ενδιάμεσες καταστάσεις. Αν και δίνεται (ή έχει την πρόθεση) σε μία σχέση στο 100%, αν απατηθεί, δε θα αποφασίσει με βάση το συναίσθημα. Θα σκεφτεί τα πράγματα λογικά και θα καταλήξει ότι είσαι ένα γουρούνι που δεν αξίζεις την αγάπη του.

Παρθένος

Άλλο ένα προσγειωμένο και λογικό ζώδιο που παίρνει πολύ στα σοβαρά τις σχέσεις που κάνει και δεν ανέχεται κανένα είδος κοροϊδίας. Αν είσαι Παρθένος και σε απατήσουν, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να τα βάλεις με τον εαυτό σου. Μα πώς δεν το κατάλαβα νωρίτερα, θα αναρωτηθείς; Ποιος με έπιασε κότσο και δεν πήρα πρέφα; Άρα όχι μόνο δε θα συγχωρήσεις εκείνον που σε απάτησε, αλλά δε θα συγχωρήσεις ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό.

Υδροχόος

Μπορεί να πιστεύεις λανθασμένα ότι ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που σκέφτεται και λειτουργεί πρωτοποριακά και αυτό είναι κάτι που φέρει στις σχέσεις του. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά ένας Υδροχόος δε σηκώνει τέτοια πράγματα και τείνει να λειτουργεί αρκετά παραδοσιακά σε μία ερωτική σχέση. Εφόσον του παίρνει χρόνο να σε εμπιστευτεί και να σε βάλει στη ζωή του, εκλαμβάνει την απιστία ως απόλυτη προδοσία και σε εγκαταλείπει πριν πεις κύμινο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο