Για τον ρόλο του στο νέο ερωτικό, αστυνομικό δράμα, Το Αύριο Μας Ανήκει, που κάνει σήμερα πρεμιέρα στις 18:40 στο MEGA, μίλησε ο Κωνσταντίνος Λάγκος.

Η σειρά, με την υπογραφή του Γιάννη Σκαραγκά στο σενάριο και του Βασίλη Ντούρου στη σκηνοθεσία έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού και αναμένεται να συγκλονίσει τους τηλεθεατές.

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος υποδύεται τον γιο της οικογένειας Ντάλα, τον Πασχάλη.

Ο Πασχάλης μεγάλωσε με πολλά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία ενίσχυσε η απόφαση του πατέρα του να τον στείλει για βοήθεια σε ιδρύματα.

Δεν εκδηλώνει στο κοινωνικό του περιβάλλον την ψυχική του ιδιαιτερότητα, αντιθέτως ελέγχει τις αντιδράσεις του και δίνει πάντα καλές εντυπώσεις.

Έχει μεγαλώσει στη σκιά του μεγαλύτερου αδελφού του, του Στέφανου, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Είναι ερωτευμένος με τη Φανή.

Τι λέει ο ίδιος για τον ρόλο του;

«Στη σειρά είμαι ο Πασχάλης, ο οποίος είναι ο γιος της οικογένειας Ντάλα. Προς το παρόν αυτά. Για τα υπόλοιπα… Το Αύριο Μας Ανήκει».

Δείτε την ανάρτηση

Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα. Όταν τον βρει ζωντανό, η οικογενειακή της γαλήνη θα καταστραφεί από την ξαφνική του σύλληψη.

Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες. Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να προστατέψει την οικογένεια της;

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο