Η Εθνική Λοταρία της Βρετανίας αναζητά τον τυχερό νικητή του παιχνιδιού EuroMillions, ο οποίος πιθανότατα αγνοεί ότι έχει κερδίσει ένα εκατομμύριο λίρες (περίπου 1,16 εκατ. ευρώ) και δεν έχει ακόμη πάρει τα κέρδη του.

Ο άγνωστος νικητής κέρδισε το μεγάλο ποσό τον περασμένο Ιανουάριο και τώρα πρέπει να κινηθεί για να μην χάσει τα χρήματα, καθώς η ημερομηνία λήξης του λαχνού είναι στις 28 Ιουλίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο τυχερός νικητής της λοταρίας, τα χρήματα θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο χρόνος τελειώνει

Ο Άντι Κάρτερ, επικεφαλής του τμήματος νικητών της Εθνικής Λοταρίας, είχε πρόσφατα δηλώσει για τον τυχερό λαχνό: «Ο χρόνος τελειώνει για τον νικητή αυτού του λαχείου, αλλά ακόμη είμαστε αισιόδοξοι ότι κάποιος πρόκειται να εμφανιστεί την τελευταία στιγμή για να διεκδικήσει τα χρήματα».

«Λέμε σε όλους να ελέγξουν τα παλιά τους δελτία μια ακόμη τελευταία φορά ή να ψάξουν οπουδήποτε θα μπορούσε ένας χαμένος λαχνός EuroMillions θα μπορούσε να κρύβεται. Αυτό το βραβείο θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή κάποιου και να βοηθήσει να γίνουν τα όνειρά του πραγματικότητα σε κάποιον εκεί έξω» ανέφερε ο Κάρτερ.

Σημειώνεται πως κατά μέσο όρο παίζονται 36 εκατ. λίρες κάθε εβδομάδα στα παιχνίδια της Εθνικής Λοταρίας. Τον Απρίλη, ένα τζακπότ των 122 εκατ. λιρών πληρώθηκε σε έναν υπερτυχερό που έγινε ο μεγαλύτερος νικητής στην ιστορία της της λοταρίας.

Τον ίδιο μήνα, ένας Βρετανός κέρδισε 59 εκατ. λίρες στο Euromillions.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο