Υπάρχουν κάποια ζώδια που όσο δυναμικά κι αν δείχνουν πολλές φορές νιώθουν ανασφάλεια και βασανίζονται από ενοχές για διάφορους λόγους. Τριγυρίζουν διάφορα στο μυαλό τους και δεν ηρεμούν αν δεν αποκαταστήσουν  τη δικαιοσύνη. Ποια είναι αυτά;

Ο Αιγόκερως:

Οι δικές του ενοχές, πολλές φορές «χτυπάνε κόκκινο». Λατρεύει την οργάνωση στην ζωή του, θέλει όλα να λειτουργούν σωστά και φυσικά κάνει τα απαραίτητα σχέδια για το μέλλον. Όλα στο μυαλό του είναι δεδομένο ότι θα πάνε βάση σχεδίου. Αν όμως αυτό δεν συμβεί, τότε νομίζει ότι φταίει γιατί κάπου έκανε λάθος και δεν υπολόγισε σωστά.

Ο Παρθένος:

Θεωρεί τον εαυτό του τέλειο και άψογο σε όλα αλλά όμως… Έχει ενοχές. Και πολλές μάλιστα. Και τις έχεις κυρίως όταν μπλέξει σε μια κατάσταση περίεργη, διότι αυτόματα θεωρεί ότι είναι αυτός που προκάλεσε όλον αυτό τον χαμό. Νιώθει ενοχές και μετά περιμένει να ακούσει τις κατηγορίες. Όμως, φροντίζει να έχει τις απαραίτητες άμυνες για να μπορέσει να τις αντικρούσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Ο Ζυγός:

Νιώθει τρομερές ενοχές, αλλά… όχι πάντα. Επιλέγει το πότε και το γιατί. Μπορεί να κάνει κάτι πολύ άσχημο και να μην νιώσει το παραμικρό, όμως μπορεί να κάνει κάτι που να είναι πταίσμα και να πέσει να… πεθάνει και να ζητά γονατιστός συγγνώμη. Άμα τον πιάσει το αίσθημα της δικαιοσύνης και αισθανθεί ότι άθελά του αδίκησε κάποιον, τότε θα κάνει πολύ καιρό για να το ξεπεράσει.

Ο Ιχθύς:

Όπως λέει και το astrology.gr, τρέφεται από τις ενοχές. Για κάθετι που γίνεται στην ζωή του, νομίζει ότι φταίει και ότι έχει κάνει κάτι κακό. Ακόμα και να δεν έχει κάνει το παραμικρό, θα βρει μια αφορμή για να στηρίξει τις ενοχές του και να συνεχίσει να αυτό-τιμωρείται. Αυτός είναι ένας πόλεμος που έχει με τον εαυτό του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο