Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος βίωσαν πολύ όμορφες στιγμές όμως πλέον, αυτή η σχέση ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Ο έρωτά τους δεν έμελλε να κρατήσει παραπάνω αφού αντικειμενικά προβλήματα τούς οδήγησαν στον χωρισμό.

Παρά τα όσα ακούστηκαν τελευταία μετά την είδηση του χωρισμού τους, περί δήθεν τρίτου προσώπου ανάμεσά τους, η αλήθεια είναι πολύ μακριά από αυτό.

Τι γίνεται με τα follow;

Η έλλειψη ελεύθερου χρόνου, οι πολύ έντονοι ρυθμοί ζωής και των δύο και η δύσκολη καθημερινότητα υπήρξαν οι κυριότεροι λόγοι που οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος σε αυτή τη σχέση που κανένας από τους δύο δεν ήθελε να δει να «ξεφτίζει» στον χρόνο.

Όταν σταμάτησαν να περνούν καλά μαζί, όταν ο χρόνος που βλέπονταν περιορίστηκε δραματικά, αποφάσισαν να το συζητήσουν και να πάρουν τελικά οριστικά και από κοινού διαφορετικούς δρόμους.

Τώρα γιατί τη μία κάνει ο ένας τον άλλον follow και την άλλη unfollow είναι κάτι που θα το μάθουμε στο άμεσο μέλλον. Το επόμενο διάστημα πάντως, η όμορφη παρουσιάστρια σκοπεύει να αφιερώσει χρόνο στην προσωπική της ξεκούραση και την ηρεμία της μιας και πέρασε, όπως όλοι μας, έναν δύσκολο χειμώνα. Θέλει να χαλαρώσει, να αφιερώσει χρόνο στα παιδιά της και να περάσει καλά, μακριά από τηλεοπτικά στούντιο και σκοτούρες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο