Όλοι μας όταν είμαστε ερωτευμένοι και βρισκόμαστε σε σχέση θέλουμε να έχουμε την αποκλειστικότητα. Όμως υπάρχουν και τα άτομα που φτάνουν στο άλλο άκρο και γίνονται κτητικά, που ζηλεύουν και δεν αφήνουν χώρο στον άλλον για να «αναπνεύσει». Ποια είναι αυτά με βάσει το ζώδιό τους; Το astrologos.gr μας έχει την απάντηση.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πλέον κτητικά ζώδια. Ό,τι του ανήκει, δεν το ακουμπά κανείς! Δεν μοιράζεται τίποτα και με κανέναν και με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεται και στην ερωτική του ζωή. Βλέπει το ταίρι του ως κτήμα του, το διεκδικεί με κάθε τρόπο και μόλις το κατακτήσει, βάζει κι ένα συρματόπλεγμα και την ταμπέλα «Ιδιοκτησία… Τάδε». Έτσι νιώθει ασφαλής, ότι δε θα το χάσει. Αν η γυναίκα δεν ασχολείται μαζί του 24 ώρες το 24ωρο, τότε αρχίζει και την υποψιάζεται.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος όταν μπαίνει σε μια σχέση «κολλάει» πάνω στο ταίρι του και δεν ξεκολλάει για κανένα λόγο. Είναι κτητικός, υπερπροστατευτικός και το «πνίγει». Είναι σαν τις γάτες που ούτε στην τουαλέτα δεν σε αφήνουν να πας μόνος/η σου. Θέλει να περνάει όλη τη μέρα του με την σύντροφό του και αν δεν γίνεται, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, στενοχωριέται. Δεν κάνει τίποτα μόνος του και σε όλα θέλει να είναι με το αμόρε του.

Λέων

Ο Λέοντας θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής. Θέλει η γυναίκα να ασχολείται μόνο με εκείνον, να τον κοιτάει στα μάτια και να λιώνει και φυσικά να εκτελεί κάθε εντολή του. Βασιλιάς είναι και θέλει να τον… υπηρετούν. Ζηλεύει πάρα πολύ την σύντροφό του και πιστεύει πως αν δεν έχει την αμέριστη προσήλωσή της, δεν τον αγαπά. Για τον Λέοντα, το να του αφιερώνεις όλο τον χρόνο σου και την ζωή σου είναι δείγμα αφοσίωσης και τρυφερότητας. Αν δεν τα έχει αυτά, νιώθει ότι δεν τον θες και του βγαίνουν φόβοι και ανασφάλειες.

Σκορπιός

Ήμασταν σίγουροι ότι τον σκέφτηκες πρώτο τον Σκορπιό, γι’ αυτό και στον αφήσαμε για το τέλος της σχετικής μας λίστας. Αν υπάρχει ένα ζώδιο που να είναι κτητικό, καταπιεστικό, ζηλιάρικο και εμμονικό αυτό είναι ο Σκορπιός. Φυσικά και πιστεύει ότι η γυναίκα του του ανήκει. Θέλει να ελέγχει την ζωή της, τη μέρα της, ακόμα και το πόσες ανάσες παίρνει. Αν δεν του δίνει απόλυτη αναφορά και αν δεν απαντά αμέσως σε μηνύματα και κλήσεις, θεωρεί τις κινήσεις της ύποπτες και του βγαίνει ο κακός του εαυτός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο