Σεξ που θυμίζει περισσότερο τις κινήσεις του… κομπρεσέρ, παρά τις τεχνικές που θα μπορούσαν να προσφέρουν απόλαυση σε οποιαδήποτε γυναίκα.

Προκαταρκτικά που αφορούν αποκλειστικά εκείνον ή – στην καλύτερη περίπτωση – καταλαμβάνουν μόλις το 1% του συνολικού χρόνου της ταινίας. Και, φυσικά, τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι ήδη… ικανά να προκαλέσουν τον γυναικείο οργασμό.

Ακόμη και λεσβιακές ερωτικές σκηνές, που είναι σαφές ότι απευθύνονται αποκλειστικά σε άνδρες θεατές. Είτε εκείνοι συμμετέχουν στην ταινία, είτε είναι το κοινό που θα την παρακολουθήσει από το σπίτι του.

Ο κόσμος της πορνογραφίας ήταν για πολύ καιρό φτιαγμένος από άνδρες για άνδρες, υποθέτοντας εντελώς σεξιστικά ότι οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για οπτικά ερεθίσματα ή ακόμη και για την ίδια την αυτοϊκανοποίηση.

Φυσικά, όλες ξέρουμε ότι τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να απέχουν περισσότερο από την πραγματικότητα, και πολλές από εμάς έχουμε κουραστεί να παρακολουθούμε σκηνές που μοιάζουν περισσότερο επώδυνες (με τον κακό τρόπο) παρά απολαυστικές για τις γυναίκες που συμμετέχουν.

Ευτυχώς, πλέον υπάρχουν επιλογές. Απλώς ακόμη δεν είναι εξίσου γνωστές με τις «κλασικές αξίες» του πορνό, που παραμένουν ανδροκρατούμενες – αν και είμαστε σίγουρες ότι αυτό σύντομα θα αλλάξει.

Μέχρι τότε, μπορούμε να παρακολουθούμε πορνό που λαμβάνει υπόψη του τη γυναικεία ικανοποίηση στα παρακάτω τέσσερα site. Και συστήνουμε στους ετεροφυλόφιλους άνδρες αναγνώστες να κάνουν το ίδιο, ώστε οι ιδέες που… ξεσηκώνουν από την πορνογραφία, να μπορούν όντως να προσφέρουν την ικανοποίηση στις παρτενέρ τους.

Lady Cheeky

Πίσω από αυτό το site κρύβεται η σεξολόγος Elle Chase και στο Tumblr έχει περισσότερους από 175.000 ακολούθους και υπάρχει λόγος για αυτό.

We Love Good Sex

Η σελίδα της Lucie Blush συγκεντρώνει από ερωτικά blog μέχρι ερωτικές ταινίες, όλα από την οπτική μιας γυναίκας.

Porn 4 Ladies

Σελίδα “ρομαντικής πορνογραφιάς” που στοχεύει στην γυναικεία απόλαυση

Xtube

Το ωραίο με αυτό το site είναι ότι δεν υποθέτει ότι είσαι ετεροφυλόφιλος άνδρας. Μόλις μπεις σε ρωτάει το φύλο σου και τον ερωτικό σου προσανατολισμό για να σου προσφέρει το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο