Με τους Ράδιο Αρβύλα να αυτοσαρκάζονται συχνά για το πότε ξεκινά και πότε κλείνει η σεζόν για την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα όλα τα χρόνια που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση, και οι φανατικοί θεατές του ανεξαρτήτως σε ποιο κανάλι προβάλλεται η εκπομπή να τους στέλνουν όλα αυτά τα χρόνια μυνήματα «κατηγορώντας» τους ότι ανοίγουν αργά και κλείνουν νωρίς, ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε πότε θα γίνει το φινάλε για φέτος.

«Αυτή και η επόμενη εβδομάδα έμειναν« είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής την Δευτέρα, αποκαλύπτοντας ότι η αυλαία θα πέσει για φέτος στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Και καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει ορμητικό τι καλύτερο από μία γερή δόση δροσιάς από τα κρύα ανέκδοτα της ημέρας με την… ακύρωση του ήπατος του Στάθη.

Στα νέα του top επικαιρότητας μάθαμε την ομερτά της Νέας Δημοκρατίας για τη…Βόρεια Μακεδονία αλλά και ότι ο Άκης Παυλόπουλος είναι ένα βήμα πριν από τα υπογλώσσια με το αυθόρμητο λεξιλόγιο συνεργάτιδας της εκπομπής…

Ακόμη, ακούστηκαν αποκαλύψεις όπως ότι αλήθειες μόνο λέει ο Νίκος Κωνσταντινίδης. Απέναντι από την Ελλάδα δεν είναι η Τουρκία… αλλά η Ελλάδα και η Μικρά Ασία.

Σχολιάστηκε το γεγονός ότι 103 φορές έχει συλληφθεί από την αστυνομία κλέφτης, αλλά και ότι ο James Καφετζής είναι ο ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο