Σοκάρουν όσα λέει ο Μάνος Επιτροπάκης, μουσικός του Νίκου Βέρτη, που βρέθηκε με την ομάδα του τραγουδιστή στο Τελ Αβίβ για συναυλία. Το ελληνικό γκρουπ ήρθε αντιμέτωπο με την έκρυθμη κατάσταση στην περιοχή, ακούγοντας τις ρουκέτες να πέφτουν πολύ κοντά τους.

«Ευτυχώς δεν ήταν τόσο οδυνηρό όσο θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Βρήκαμε εύκολα προφύλαξη στα καταφύγια και μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε, πέρασε ο χρόνος. Μας καθησύχασαν οι υπεύθυνοι. Πηγαίνω σχεδόν κάθε χρόνο στο Ισραήλ και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα. Παίζω τσέλο, συνεργάζομαι με τον Νίκο Βέρτη εδώ και δέκα χρόνια», είπε ο κ. Επιτροπάκης.

«Ήμασταν στο αεροδρόμιο, μόλις είχαμε κατέβει, πήραμε τις βαλίτσες μας, κάναμε το τεστ και ξαφνικά ακούω σειρήνες. Δεν κατάλαβα τι γινόταν στην αρχή και είδα κόσμο να τρέχει πανικόβλητος σε μια κατεύθυνση, και αρχίσαμε να τρέχουμε και εμείς. Μας οδήγησαν στις υπόγειες εγκαταστάσεις, στα καταφύγια που έχουν για αυτό το σκοπό», περιέγραψε ο ίδιος.

«Όταν τελείωσε η κατάσταση στο αεροδρόμιο, πήγαμε στο ξενοδοχείο. Κατά τις 3 το πρωί, μόλις είχαμε πέσει για ύπνο, ακούσαμε βόμβες έξω από τα παράθυρά μας και αμέσως τον συναγερμό. Μας είχαν ενημερώσει ότι αν ακούσουμε συναγερμό έπρεπε να πάμε σε κάποιες σκάλες στο ξενοδοχείο για να μας οδηγήσουν στο καταφύγιο. Στο ξενοδοχείο έχουν ένα μικρό σαν κελί, ένα μικρό δωμάτιο. Φαντάζομαι πως είναι παλιές αυτές οι εγκαταστάσεις. Στο Ισραήλ έχουν φτιαχτεί τα πάντα έτσι», συνέχισε ο ίδιος αναφορικά με την τρομακτική περιπέτεια.

«Τελικά αναβλήθηκαν οι συναυλίες και βρέθηκε μια πτήση και πετάξαμε στην Αθήνα. Όλα έγιναν κανονικά. Και ο Νίκος Βέρτης είναι καλά, και όλοι οι μουσικοί το ίδιο», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε εδώ:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο