Συνήθως οι… «πυροσβέστες» του ζωδιακού είναι τρείς. Είναι τα ζώδια εκείνα που θα μπούνε στη μέση για να «σβήσουν τη φωτιά».

Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΖΥΓΟΣ

Το ζώδιο αυτό θα μπορούσε να είναι ειρηνοποιός. Παίζει εύκολα τον ρόλο του διπλωμάτη και του διαμεσολαβητή. Θέλει να έχει γύρω του ηρεμία και σιχαίνεται τις εντάσεις και τις φωνές.

Αν βρεθεί σε έναν χώρο όπου είτε έχει ξεσπάσει καβγάς, είτε πρόκειται να ξεσπάσει, θα μπει σίγουρα στη μέση και σαν καλός… «διαμεσολαβητής», θα προσπαθήσει να συμβιβάσει όλες τις πλευρές και να κατεβάσει τους τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί ο Υδροχόος αρκετές φορές να είναι αυτός που… «βάζει φιτιλιές» σε μια συζήτηση, ωστόσο είναι και αυτός που θα μπει στη μέση για να «σβήσει μια φωτιά», αν δει ότι η κατάσταση πάει να ξεφύγει.

Θα προσπαθήσει να τους επαναφέρει όλους στην τάξη, να τους ηρεμήσει και θα κάνει τα πάντα για να τους κάνει να δώσουν τόπο στην οργή και να καλμάρουν.

Έχει τον τρόπο του, χωρίς να υψώνει την φωνή του ή οτιδήποτε άλλο, να ηρεμεί τα πνεύματα και να δείχνει σε όλους ότι πρέπει να φερθούν ψύχραιμα και πολιτισμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς σύμφωνα με το astrology.gr εκ φύσεως δεν αντέχει τις εντάσεις. Δεν μπορεί τις φωνές, τις φασαρίες και τα νεύρα. Βγαίνει «έξω από τα νερά του». Στο κομμάτι αυτό μοιάζει πάρα πολύ με τον Ζυγό.

Θέλει ηρεμία και ειρήνη γύρω του.

Έτσι, αν τύχει να βρεθεί σε ένα περιβάλλον όπου οι γύρω του ξεκινούν να τσακώνονται και να φωνάζουν, θα μπει στη μέση και θα προσπαθήσει να τους ηρεμήσει.

Επειδή ο ίδιος γενικά είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, θα μπορέσει να τους καλμάρει και να τους οδηγήσει στο να κάνουν ένα βήμα πίσω.

TAGS:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο