Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Ηρώ Μανέ αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τον ποδοσφαιριστή Σαντιό Μανέ

Η Ηρώ Μανέ αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τον ποδοσφαιριστή Σαντιό Μανέ

Την Υρώ Μανέ φιλοξένησε το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η γνωστή ηθοποιός, που την φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Φαμίλια» μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ

Την Υρώ Μανέ φιλοξένησε το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η γνωστή ηθοποιός, που την φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Φαμίλια» μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ.

Ο 29χρονος Σαντιό Μανέ είναι Σενεγαλεζος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος μέσος για λογαριασμό της Λίβερπουλ και της Εθνική Σενεγάλης.

Ειδικότερα, η Υρώ Μανέ σημείωσε πως «το Μανέ είναι το πραγματικό μου επώνυμο και ελληνικότατο». Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, η ηθοποιός πρόσθεσε με χιούμορ «ναι, ένα σκουρόχρωμα ξαδελφάκι μου! Καταπληκτικός, υπέροχος ποδοσφαιριστής. «Τον ξέρω, πως δεν τον ξέρω… Αφού μου στέλνανε φοβερά αστεία στα social media» πρόσθεσε η ηθοποιός στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1. «To επίθετο μου έρχεται η καταγωγή του από την Γαλλία. Μπορεί και ο ποδοσφαιριστής να είναι γαλλικής καταγωγής. Το επίθετο είναι από τις αποικίες. Έχει δύο περιπτώσεις. Η μία είναι πως είναι γαλλικό και η άλλη είναι, επειδή έχουμε καταγωγή από την Χίο, πως οι Γενουάτες είχαν το ιταλικό Μανέσι. Λένε, τώρα, ότι το έκοψε και υπήρχε μια σύντμηση του ονόματος και κατέληξε εκεί».

Παράλληλα, η Υρώ Μανέ αντέκρουσε με χιούμορ και τη σύνδεση που προσπάθησε να κάνει ο παρουσιαστής του επιθέτου της με εκείνου του δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση.

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024