Μια νέα συνεργασία έκλεισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που σύντομα θα κάνει «πρεμιέρα» στην μικρή οθόνη με έναν διαφορετικό ρόλο.

Αυτό του… ηθοποιού καθώς ο επιτυχημένος παρουσιαστής θα βασιστεί πάνω στο σενάριο του Δημήτρη Μάρκου για να παρουσιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ως ένας οικογενειάρχης που βοηθά στο σπίτι.

Τι περιλαμβάνει;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret και της Σπυριδούλας Τριάντου, η μεγαλύτερη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου στην Ελλάδα και μία από τις πιο σημαντικές στα Βαλκάνια επέλεξε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να την εκπροσωπήσει στη νέα της διαφημιστική καμπάνια.

Ο φίλος και συνεργάτης του Δημήτρης Μάρκος, έγραψε το σενάριο το οποίο ενθουσίασε τον παρουσιαστή ώστε να δεχθεί αμέσως! Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν την περασμένη βδομάδα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να κερδίζει τα εύσημα όλων για τον επαγγελματισμό και την συνέπεια του.

Ο Δημήτρης Μάρκος ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια μαζί του, τον βοηθούσε όπου χρειαζόταν ενώ σύντομα η καλή τους χημεία θα αποτυπωθεί και σ το γυαλί.

Ο ενθουσιασμός και η συνεργασία

Μάλιστα ο παρουσιαστής και ο πρόεδρος της βιομηχανίας προϊόντων ξύλου συναντήθηκαν και αντάλλαξαν αρκετές απόψεις ενώ έδειξαν και οι δυο πολύ ενθουσιασμένοι με την συνεργασία τους.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, οι αρμόδιοι που τον επέλεξαν κατάλαβαν πόσο δίκιο είχαν αφού ήθελαν ένα πρόσωπο οικείο και πολύ αγαπητό στον κόσμο που λατρεύει την οικογένεια όπως ο Γρηγόρης.

Ο ίδιος κατά καιρούς έχει μιλήσει για την τεράστια αγάπη στους γονείς του, για το πόσο τους ακούει και τους φροντίζει ενώ ως πατέρας του μικρού Αναστάση είναι πρότυπο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 για 3 ακόμα χρόνια διανύει μια πολύ καλή χρονιά, χωρίς βέβαια να ξεχνά τα όσα συμβαίνουν γύρω του λόγω της πανδημίας που πλήττει την Ελλάδα και την έχει «γονατίσει».

Ο ίδιος κάνει τακτικά τέστ covid όπως όλοι του οι συνεργάτες ενώ όσο μπορεί προστατεύει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο