Είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Εκείνος που θα βρεις πίσω από πολύ σημαντικά γκολ. Όταν η μπάλα είναι… βαριά, ο Αχμέντ Χασάν σημειώνει γκολ από χρυσάφι.

Είτε παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε με τη Μαρσέιγ και την Αϊντχόφεν. Ο Αιγύπτιος έχει όμως έναν… αγαπημένο αντίπαλο. Τον οποίο θα συναντήσει και σήμερα.

Ο Άρης είναι η ομάδα που έχει… πληγωθεί σχεδόν σε κάθε παιχνίδι που συνάντησε τον Χασάν. Εξαίρεση; Το πρόσφατο 1-1 στο πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε τα δύο γκολ της νίκης στο 2-1 του πρώτου προημιτελικού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έδωσε το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Με αυτά τα δύο ο Χασάν συμπλήρωσε 5 γκολ εναντίον των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης, σε πέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί κατά τους, ενώ στο ενεργητικό του έχει και μία ασίστ.

Ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου ήταν το δεύτερο ματς που ο Χασάν πετυχαίνει δύο γκολ σε βάρος του Άρη. Η προηγούμενη ήταν στα Play Off του Ιουλίου, στο 4-2 του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».