Ο Τομ Κρουζ θα πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη του για να βεβαιωθεί ότι όλοι στο σετ του γυρίσματος της ταινίας είναι ασφαλείς – ειδικά με τη μάσκα που φαίνεται να φοράει.

Η μάσκα που φορά ο Κρουζ δεν εγκρίνεται από τις αρχές των ΗΠΑ

Η μάσκα που φοράει σε όλες σχεδόν τις φωτογραφίες από διάφορα σετ του γυρίσματος της ταινίας «Mission: Impossible 7» δεν συνιστάται από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών – CDC. Το Κέντρο έχει απευθύνει προειδοποίηση να μην φορούν οι πολίτες οποιαδήποτε μάσκα με αναπνευστικές βαλβίδες.

Η μάσκα, από το Jupiter Gear, διαθέτει φίλτρο άνθρακα και αναπνευστικές βαλβίδες … και πωλείται 14,99 $.

Ο κατασκευαστής λέει ότι η μάσκα προορίζεται ως επί το πλείστον να φοριέται κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, με τις βαλβίδες να είναι σχεδιασμένες να «απελευθερώνουν γρήγορα καυτή και υγρή αναπνοή».

«Με άλλα λόγια, υπάρχει ακόμα καλή πιθανότητα να διαφύγουν τα αναπνευστικά σταγονίδια … και αυτό είναι επικίνδυνο με τους τρόπους μετάδοσης του κοροναϊού».

Το CDC εξηγεί ότι «αυτός ο τύπος μάσκας μπορεί να μην σας εμποδίσει να εξαπλώσετε το COVID-19 σε άλλους. Η τρύπα στις βαλβίδες μπορεί να επιτρέψει στα αναπνευστικά σταγονίδια και να ξεφύγουν και να φτάσουν σε άλλους».

Όπως είναι γνωστό ο Τομ Κρουζ έβαλε τις φωνές σε όσους εργάζονταν στην ταινία αδιαφορώντας για τα πρωτόκολλα COVID και απείλησε να τους απολύσει αν συμβεί ξανά.

Ηχητικό επίπληξης σε εργαζόμενους που δεν τηρούσαν τα μέτρα στα γυρίσματα

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο