Αριάνα Γκράντε : Ανακοίνωσε συνεργασία με το Netflix
Η Αριάνα Γκράντε μπήκε επίσημα στη λίστα των σταρ του πενταγράμμου που συνεργάζονται με το Netflix
Λίγο καιρό μετά από δημοσιεύματα που ήθελαν την 27χρονη ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την παραγωγή τηλεοπτικού project με τις συναυλίες της περιοδείας της «Sweetener», μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνει πια τις φήμες.
Στην ανάρτηση που έκανε η Αριάνα Γκράντε στο Instagram, βλέπουμε ασπρόμαυρα ενσταντανέ από την περιοδεία της «Sweetener» που θα είναι πιθανότητα το θέμα του νέου της εγχειρήματος, με το hushtag #netflix.
Η περιοδεία «Sweetener» ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019 από τη Νέα Υόρκη και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο στην Καλιφόρνια, με περισσότερα από 146,4 εκατομμύρια δολάρια στα κέρδη της νεαρής σταρ.
https://www.youtube.com/watch?v=AnnHT9iMtdM
Στις 30 Οκτωβρίου 2020 η πολυβραβευμένη Αριάνα Γκράντε κυκλοφόρησε το έκτο άλμπουμ της με τον τίτλο «Positions».
View this post on Instagram
Το Netflix με τη σειρά του απάντησε «excuse me, I love you» σε μια ευθεία αναφορά στίχων του τραγουδιού της «R.E.M.».
View this post on Instagram
Με αυτή τη συνεργασία, η Αριάνα Γκράντε, ακολουθεί τα βήματα πολλών καλλιτεχνών, οι οποίοι ήδη έχουν προχωρήσει σε αντίστοιχες συνεργασίες με το Netflix, ανάμεσα στους οποίους συναντάμε ονόματα όπως η Μπιγιόνσε (Homecoming), η Lady Gaga (Gaga: Five Foot Two) , η Τέιλορ Σουίφτ (Miss Americana) και ο Σον Μέντες (Shawn Mendes: In Wonder).
- Τροχαίο στα Ιωάννινα: Αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και το ένα… σκαρφάλωσε πάνω στο άλλο – Δείτε εικόνες
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
- Ρούτε: «Απολύτως απαραίτητη» η νέα επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις drones προκάλεσαν έναν θάνατο και ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- Επτά παρεμβάσεις από Ανδρουλάκη για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442