Ο Ντόναλντ Γκουλντ ζούσε στους δρόμους της Sarasota, Florida. Η πόλη είχε τοποθετήσει 7 πιάνο στη γύρω περιοχή, για να παίζει όποιος θέλει.

Το χρονικό της επιτυχίας του

Ο Ντόναλντ βιντεοσκοπήθηκε από έναν περαστικό να παίζει ένα τραγούδι στο πιάνο με εξαιρετικό τρόπο. «Κοιμάμαι κάτω από τα αστέρια σχεδόν κάθε βράδυ, εκτός όταν βρέχει», είπε.

Πότε έμεινες άστεγος; «Είμαι άστεγος εδώ και 6 ή 7 χρόνια». Όχι πολύ μετά από τον θάνατο της γυναίκας του το 1998, ο Ντόναλντ στερήθηκε τον γιο του και ο πρώην ναυτικός έπεσε στα ναρκωτικά.

Όταν το παίξιμό του στο πιάνο έγινε viral, οι άνθρωποι που τον τράβηξαν βίντεο τον βρήκαν την επόμενη ημέρα. Σε μια συζήτηση ρωτήθηκε αν γνωρίζει πόσο καλά πήγε το βίντεο και αν παίζει καθημερινά πιάνο.

Η ανταπόκριση στην ιστορία του Ντόναλντ ήταν φανταστική και 2 ημέρες μετά, το βίντεο που τον δείχνει να παίζει πιάνο είχε φτάσει τους 2 εκατομμύρια θεατές.

Μια σελίδα οικονομικής ενίσχυσης, δημιουργήθηκε στα social media με σκοπό να βοηθηθεί ο Ντόναλντ και να κάνει μια καινούργια αρχή.
Το ποσό που μαζεύτηκε άγγιξε τα 40.000$ ενώ δεχόταν προτάσεις σχετικές με το ταλέντο του στο πιάνο.

Από τότε πλέον η ζωή του άλλαξε πλήρως προς το καλύτερο. Έχει ξαναέρθει σε επικοινωνία με τον γιο του. Και είναι με έναν άνθρωπο που θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί του.

Το πρώτο του άλμπουμ «Walk on water», κυκλοφόρησε το 2017. Η καλοσύνη του και η ενσυναίσθηση που επέδειξαν οι περαστικοί εκείνη την ημέρα, άλλαξαν τη ζωή του. Αλλά δε θα ξεχάσει ποτέ από πού ξεκίνησαν όλα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο