Τρία είναι τα ζώδια στα οποία δε θες ούτε να ξεχάσεις να τα καλέσεις στο τηλέφωνο και ακόμα χειρότερα να τους πεις να περιμένουν και να μην πάρεις ποτέ.

Καρκίνος

Άμα σου ξαναμιλήσει θα είναι εξαιρετικά σπάνιο. Βλέπεις ο Καρκίνος είναι φύσει ανασφαλές ζώδιο. Το να μην τον καλείς να του δείξεις το όποιο αντίστοιχο ενδιαφέρον, ή να μην τον καλέσεις ενώ του είπες ότι θα τον πάρεις, είναι δικό σου λάθος.

Κατά πάσα πιθανότητα δε θα σε ξαναεμπιστευτεί ποτέ. Κι αν έκανε μια προσπάθεια να νιώσει αυτά τα συναισθήματα, πήγανε περίπατο εξαιτίας σου.

Όταν είσαι με έναν Καρκίνο, φλερτάρεις, ή ό,τι έχεις αναλάβει μια μεγάλη ευθύνη, καθώς είναι ζώδιο που τα παίρνει όλα τοις μετρητοίς.

Σκορπιός

Τι έγινε; Νόμιζες ότι με το να του κάνεις τέτοιου είδους τακτικές, θα τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, είναι αρκετά εκδικητικός και εγωιστής.

Θα κάνει αυτό που έκανε και ο Καρκίνος και θα σταματήσει να σου μιλάει. Κι αν ξαναρχίσετε να μιλάτε, θα είναι αποκλειστικά για να σε πείσει ότι όλα είναι καλά και έπειτα να εξαφανιστεί ο ίδιος.

Γενικά μη θεωρείς δεδομένη την προσοχή και την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού.

Λέων

Πώς τόλμησες; Έτσι ακριβώς θα σκεφτεί για αυτό που έκανες. Το γεγονός δηλαδή ότι ξόδεψε τον πολύτιμό του χρόνο ενώ θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο, είναι το πιο τραγικό από όλα.

Ο Λέων όταν θα του πεις ότι θες να μιλήσετε, θα είναι το άτομο που θα αλλάξει όλο το πρόγραμμα της ημέρας του, για να μπορέσει να βρει χρόνο να μιλήσετε.

Αν εσύ είσαι ένα άτομο που ξεχνάει εύκολα, να ξέρεις ότι ο Λέων θα σου θυμίσει με στόμφο ότι δε θέλει «πολλά-πολλά».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο