Όταν οι τσακωμοί και οι εντάσεις γίνονται μέρος της καθημερινής ζωής, τότε σαφώς και το πώς διαχειρίζεται μια τέτοια κατάσταση κάθε ζώδιο, εξαρτάται και από το ίδιο.

Κριός

Θέλει την ηρεμία του και το πρόγραμμά του. Δεν αντέχει για πολύ τον τσακωμό, θα σηκωθεί και θα φύγει.

Ταύρος

Προσπαθεί πάρα πολύ να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν. Θα υπομένει κάθε τι. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να χωρίσει.

Δίδυμοι

Πολλές φορές συμπεριφέρεται αδιάφορα. Θα ακούει τον άλλον που του φωνάζει και έπειτα δε θα μιλάει για πολλές ώρες.

Καρκίνος

Συμπεριφέρεται χειριστικά. Θα είναι πρακτικά το ίδιο φωνακλάς με τον συνομιλητή του και θα προσπαθήσει να τον κάνει να απολογηθεί.

Λέων

Ο εγωισμός του ξεφεύγει πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να θέλει να ο καβγάς να έχει ως συμπέρασμα ότι εκείνος είναι ο καλύτερος.

Παρθένος

Τον ενδιαφέρει να είναι ήρεμος και χαλαρός. Αν όμως μπει σε μια σχέση με τσακωμούς, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει άμεσα.

Ζυγός

Γενικά θέλει να επικρατεί μια ισορροπία. Αν αυτή απουσιάζει λόγω των εντάσεων, τότε θα δώσει ευκαιρίες και αν δεν αλλάξει κάτι, θα φύγει.

Σκορπιός

Του αρέσουν εν μέρει οι εντάσεις και το δράμα, για αυτό κάθεται και σε σχέση με εντάσεις. Θα χωρίσει μόνο αν ζηλέψει πολύ.

Τοξότης

Θέλει να περνάει καλά όταν είναι σε σχέση. Αποζητά την περιπέτεια. Αν όμως υπάρχουν εντάσεις, θα σταματήσει να μιλάει στον άλλον.

Αιγόκερως

Θα πει μια κυνική φράση και δε θα μιλάει για πολύ καιρό. Έχει μια τάση να «εξαφανίζεται» και να μη λέει καν που πήγε και τι κάνει.

Υδροχόος

Δε μπορεί την ένταση και τους τσακωμούς, γιατί του διαταράσσουν τη διάθεση και αυτό τον επηρεάζει στη δουλειά. Θα χωρίσει άμεσα!

Ιχθύς

Όταν υπάρχουν εντάσεις, θα συμπεριφερθεί πολύ χειριστικά και τάχα ότι θίγεται μόνο εκείνος και ότι δεν έχει κάνει κάπου λάθος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο