Οι BTS θα μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας για την ζωή μετά τον κοροναϊό, κατά τη διάρκεια της 75ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Οι superstar της Κ-pop σύμφωνα με την εφημερίδα The Korean Herald, θα μιλήσουν για «τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι μελλοντικές γενιές λόγω της COVID-19» .

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που το συγκρότημα από τη Νότια Κορέα θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών καθώς οι BTS κλήθηκαν επίσης να μιλήσουν στην 73η Γενική Συνέλευση το 2018.

Το διάσημο συγκρότημα συνεργάζεται με τη UNICEF από το 2017 στο πλαίσιο της εκστρατείας «Love Myself» για τον τερματισμό της βίας κατά των νέων.

Σύμφωνα με την Κορεατική Επιτροπή στη UNICEF, το «μήνυμα ελπίδας» των BTS θα μεταδοθεί στις Τετάρτη στις 9.00 π.μ. (ώρα ΗΠΑ) της Τετάρτης κατά τη διάρκεια της συνάντησης υψηλού επιπέδου της Ομάδας Φίλων Αλληλεγγύης του ΟΗΕ για την Παγκόσμια Ασφάλεια Υγείας.

Η Ομάδα Φίλων Αλληλεγγύης του ΟΗΕ για την Παγκόσμια Ασφάλεια Υγείας ξεκίνησε από τη Νότια Κορέα το 2020, για να συζητήσει θέματα ασφάλειας της υγείας, όπως η COVID-19. Περιλαμβάνει 40 κράτη – μέλη του ΟΗΕ και συμπροεδρεύουν οι Νότια Κορέα, Δανία, Σιέρα Λεόνε, Κατάρ και Καναδάς.

Το διάσημο γκρουπ έγραψε ιστορία όταν έγινε το πρώτο από τη Νότια Κορέα που έφτασε στο νούμερο του single Billboard’s Hot 100 στις 31 Αυγούστου με τη νέα του επιτυχία «Dynamite».

Πρόσφατα επίσης έγινε γνωστό ότι οι BTS είναι οι καλλιτέχνες της μουσικής με τα περισσότερα tweet κατά τους πρώτους έξι μήνες της καραντίνας λόγω της πανδημίας του νέου κοροναϊού.

Τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε tweets από την 1η Μαρτίου έως την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Kanye West ήταν ο δεύτερος καλλιτέχνης με τα περισσότερα tweets, ακολουθούμενος από τους Beyoncé, Drake, Megan Thee Stallion, NCT, Bad Bunny, ATEEZ, Cardi B και Harry Styles.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο