Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο : Γερμανική ομάδα ποδοσφαίρου έχασε 37 – 0 επειδή… τηρούσε αποστάσεις για τον κοροναϊό

Απίστευτο : Γερμανική ομάδα ποδοσφαίρου έχασε 37 – 0 επειδή… τηρούσε αποστάσεις για τον κοροναϊό

Μόλις επτά παίκτες συμμετείχαν στον αγώνα

Η γερμανική ερασιτεχνική ομάδα Ρίπντορφ θυσίασε την άμυνά της για χάρη της… κοινωνικής αποστασιοποίησης, κατεβάζοντας στο γήπεδο μόλις επτά παίκτες ως μέτρο προστασία από τον κοροναϊό. Το αποτέλεσμα; Έχασε 37 – 0 από την αντίπαλη Χόλντενστέντ.

Αιτία για αυτό, το γεγονός ότι οι παίκτες της Χόλντενστεντ είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού, παίζοντας λίγες ημέρες πριν με αντίπαλη ομάδα.

Αν και όλοι οι παίκτες της Χόλντενστεντ βγήκαν αρνητικοί στο σχετικό τεστ, η Ρίπντορφ δεν θεωρούσε ότι οι συνθήκες ήταν ασφαλείς, και κατέβασε στον αγώνα μόλις επτά παίκτες – τον ελάχιστο αριθμό που απαιτούνταν για το ματς.

«Είμαστε ευγνώμονες που αυτοί οι επτά παίκτες προθυμοποιήθηκαν να συμμετέχουν, διαφορετικά η ομάδα μας θα έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο 200€ για τη μη συμμετοχή της στο ματς», δήλωσε στο ESPN ένας εκ των επικεφαλής της ομάδας. «Είναι πολλά χρήματα για εμάς, ιδιαιτέρως εν μέσω της πανδημίας».

Η Χόλντενστεντ, πάντως, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, βάζοντας κατά μέσο όρο ένα γκολ κάθε δύο λεπτά, τη στιγμή που οι αντίπαλοί τους τους παρακολουθούσαν από… απόσταση ασφαλείας.

«Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, ένας από τους παίκτες μας έστειλε την μπάλα στον αντίπαλο, και έπειτα η ομάδα μας προχώρησε στην άκρη του γηπέδου», δήλωσε ο επικεφαλής.

«Οι παίκτες της Χόλντενστεντ δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε. Όμως δεν θέλαμε να διακινδυνεύσουμε τίποτα. για το υπόλοιπο ματς, οι παίκτες μας βρίσκονταν στο γήπεδο όμως αποκλειστικά ως φυσικές παρουσίες».

Το αποτέλεσμα του ματς έχει προκαλέσει έκτοτε αναταραχή στα κοινωνικά δίκτυα, όμως ο επικεφαλής εξηγεί ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η υγεία των παικτών που μπαίνουν στο γήπεδο.

«Δεν υπάρχει τέλεια λύση», τόνισε. «Ευχόμαστε τα καλύτερα στην Χόλντενστεντ».

Πηγή: www.theguardian.com

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024