Κάποια ζώδια έχουν την τάση να μη βγαίνουν από ορισμένες συνήθειες που μπορεί να μην είναι και οι πιο σωστές για την καθημερινή τους διατροφή, υγεία κλπ.

Καρκίνος

Αν είναι καπνιστής έχει την τάση να παραμένει για πολλές δεκαετίες. Το θέμα είναι ότι επειδή είναι πολύ ευαίσθητος και κυκλοθυμικός, έχει συνηθίσει να «ξεσπάει» σε κάποιον εθισμό.

Το τσιγάρο για αυτόν είναι ένας τρόπος να ξεπερνάει κάποιες δυσκολίες και να τον «εξισορροπεί». Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσει είναι ότι περισσότερο κακό βλάπτει, σε κάθε έμφαση της ζωής του.

Πρέπει να καταλάβει ότι μόνο με τη δύναμη του μυαλού του θα ξεπερνάει τις όποιες δυσκολίες και πως δε χρειάζεται κάποιο επικίνδυνο υποκατάστατο.

Ιχθύς

Φυσικά και δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο Ιχθύς και ο εθισμός του με το αλκόολ. Δεν είναι καν αστείο αυτό. Ξεσπάει πολύ εύκολα στο ποτό. Συχνά μπορεί να το χρειάζεται για να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες.

Ότι το χρειάζεται όμως είναι δική του λάθος αντίληψη. Μπορεί πολύ άνετα να γράφει κάπου αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται. Το να καταφεύγει σε κάτι τόσο καταστροφικό για τον ίδιο, μόνο κακό του κάνει.

Καλό θα ήταν να καταλάβει ότι κάθε φορά που θα έρχονται δυσκολίες, η λύση δεν είναι το ποτό. Η λύση είναι η εκλογίκευση και όχι το δράμα.

Σκορπιός

Η τάση του Σκορπιού να κλείνεται στον εαυτό του, τον καθιστά πολλές φορές ικανό να μένει με τις ώρες ξύπνιος μέχρι το πρωί, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο.

Επίσης έχει την τάση να καπνίζει, όπως και ο Καρκίνος, μόνο που ο Σκορπιός δε βάζει όρια και καταλήγει να κάνει μέχρι και ένα πακέτο τη μέρα.

Όταν γενικότερα περνάει φάσεις που ζηλεύει, νιώθει κτητικότητα κλπ, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό στην υγεία του με τις επιλογές που κάνει. Πρέπει να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό του, για να μη ζηλεύει έτσι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο