Στο παρακάτω βίντεο μια νεαρή κοπέλα και ένας νεαρός άντρας, συμμετέχουν σε ένα «πείραμα» σχετικά με την περίοδο. Ο νεαρός δοκιμάζει μέσω μιας τεχνικής προσομοίωσης, πώς είναι να έχει μια γυναίκα περίοδο και το αποτέλεσμα θα σας κάνει να λυθείτε στα γέλια…!

Τι περιλαμβάνει το πείραμα;

Είναι στην ουσία μια προσωμοίωση μέσω της οποίας δημιουργείται η αντίστοιχη αίσθηση του πόνου της περιόδου. Η κοπέλα στην ουσία χειρίζεται το μηχάνημα με αποτέλεσμα να το ρυθμίζει σε επί τοις εκατό ποσοστό πόνου.

Φερειπείν ρυθμίζει τον πόνο στο 50%, η ίδια δεν πονάει καν, ίσα ίσα συνεχίζει να μιλάει (έχοντας συνηθίσει έτσι κι αλλιώς τους πόνους της περιόδου).

Όταν ωστόσο η συσκευή τοποθετείται στον άνδρα τα πράγματα παίρνουν μια άλλη τροπή. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς αντέχεται τέτοιος πόνος και μάλιστα δυσκολεύεται να κάτσει σταθερός σε ένα σημείο, ακόμη και να μιλήσει.

Το συγκεκριμένο πείραμα είναι μια ένδειξη του τι περνάνε αρκετές γυναίκες λόγω περιόδου και πόσο άσχημο είναι να ακούγονται σεξιστικές ατάκες τύπου «γιατί έχεις νεύρα, περίοδο έχεις;».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr