Στα προϊόντα ομορφιάς ή στην εκπαίδευση των κομμωτών εξακολουθεί να αγνοείται ένα τεράστιο τμήμα της αγοράς της – για παράδειγμα, πολλοί κομμωτές δεν γνωρίζουν πώς να χειριστούν το άφρο μαλλί ή πολλές εταιρείες δεν ασχολούνται με το συγκεκριμένο τύπο μαλλιών για τα προϊόντα τους.

Για ένα μοντέλο, αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό καθώς επηρεάζει τα πάντα σε σχέση με τη δουλειά του όπως αποκάλυψε η Τάιρα Μπανκς.

Οι δυσκολίες που συνάντησε

Η οκταετής καριέρα της Τάιρα Μπάνκς στο σόου της Victoria’s Secrets υπήρξε εμβληματική. Σε μια συνέντευξη της όμως, η Τάιρα αποκάλυψε ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο να μπει στα αγγελάκια της Victoria.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι και το πώς οι αφροαμερικανίδες ίσιωναν τα μαλλιά τους πίσω στο 1948!

Tην πρώτη φορά, επειδή ο κομμωτής δεν ήξερε τι να κάνει με τα μαλλιά της, της είπαν να γυρίσει στο σπίτι της, μιας και χωρίς σωστά στυλιζαρισμένο μαλλί δεν θα μπορούσε να φωτογραφηθεί, και ως εκ τούτου δεν είχε λόγο ύπαρξης στο σετ.

Ένα χρόνο αργότερα,η ίδια δεν το έβαλε κάτω και προσέγγισε ξανά την εταιρεία. Αυτή τη φορά παίρνοντας μαζί της έναν δικό της κομμωτή! Αυτό ήταν. Την λάτρεψαν!

Συνέχισε να εργάζεται με τη μάρκα για αρκετά χρόνια – παρόλ’αυτά όπως θα δείτε παρακάτω ποτέ με το πραγματικό της μαλλί αλλά πάντοτε με ίσιο.

Η Τάιρα Μπανκς ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του καταλόγου – αλλά η ίδια πάντοτε λέει ότι η βιομηχανία της ομορφιάς έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει όσον αφορά τη διαφορετικότητα.

Πηγή: pink.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο