Σημασία έχει να ευχαριστιέσαι την κάθε στάση, όχι να εκνευρίζεσαι!

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός σιχαίνεται τις στάσεις τους σεξ στις οποίες πρέπει να είναι όρθια. Θα προτιμούσε το κρεβάτι και να δοκιμάζει εκεί νέα πράγματα και νέες ιδέες..

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος δεν θέλει καμία στάση, στην οποία να έχει πίσω της τον παρτενέρ της. Θέλει να μπορεί να τον κοιτάζει στα μάτια, να τον αγκαλιάζει και να νιώθει κοντά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην γυναίκα Δίδυμο δεν αρέσει καθόλου η στάση cowgirl, κυρίως αυτή στην οποία κάθεται πάνω στον σύντροφό της με γυρισμένη την πλάτη. Θέλει να τον κοιτάζει κατά την διάρκεια του σεξ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος δεν θέλει να είναι εκείνη από πάνω κατά την διάρκεια του σεξ. Θέλει να είναι πιο… ξεκούραστη κατά την όλη διαδικασία και να κάνει ο άλλος την δουλειά.

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα σιχαίνεται την στάση «κουτάλι». Θέλει πάθος και δράμα στο σεξ και αυτή η στάση είναι πολύ… ρηχή για τα γούστα της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στάση του σεξ που σιχαίνεται η γυναίκα Παρθένος είναι το «πρέτσελ». Δεν είναι ευέλικτη καθόλου και δεν της αρέσει να λυγίζει τα πόδια της σε άβολες κατευθύνσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Ζυγίνα σιχαίνεται οποιαδήποτε στάση είναι πολύ άβολη, όπως για παράδειγμα το «καρότσι». Δηλαδή να ακουμπά κάτω με τα χέρια της και ο σύντροφός της να της κρατά τα πόδια ψηλά και γύρω από την μέση του κατά την διάρκεια της διείσδυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σκορπίνα σιχαίνεται την στάση «κουτάλι», κατά την οποία εκείνη και ο σύντροφός της κοιτάνε ο ένας τον άλλο στα μάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τοξοτίνα σιχαίνεται την ιεραποστολική στάση. Είναι βαρετή, κλισέ και αδιάφορη για εκείνη. Επίσης, είναι αυτή που κάνουν όλοι κι εκείνη δεν θέλει κάτι τετριμμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αιγοκερίνα σιχαίνεται κάθε στάση στην οποία θα χρειαστεί να γύρει σε άβολες θέσεις. Μια τέτοια στάση για παράδειγμα είναι η «αράχνη», η οποία απαιτεί και από τους δυο εραστές να σηκώνουν το βάρος τους και τα κορμιά τους να κοιτάνε στο ταβάνι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα Υδροχόος σιχαίνεται κάθε στάση κατά την οποία θα πρέπει να… αγκαλιάζει τον σύντροφό της, ενώ εκείνος είναι όρθιος. Σίγουρα μπορεί να είναι ρομαντική η στάση αυτή, αλλά δεν την αφήνει να κινηθεί όπως εκείνη θα ήθελε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ψαρίνα σιχαίνεται κάθε στάση του σεξ που απαιτεί από εκείνη να κάθεται σε πάγκους. Είτε της κουζίνας, είτε αλλού στο σπίτι. Προτιμά την κρεβατοκάμαρα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο