Είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κρατά τα μυστικά που θα του πούνε χωρίς να τα λέει από εδώ και από εκεί. Θέλει την ηρεμία του άλλωστε.

Εχεμύθεια

Οι Ταύροι δεν θα μαρτυρήσουν, γιατί είναι άτομα που τηρούν τον λόγο τους. Όχι τόσο γιατί είναι μυστικοπαθείς, αλλά γιατί είναι υπερβολικά πεισματάρηδες. Δε θα μπει στη διαδικασία να προξενήσει διενέξεις και εντάσεις επειδή δεν κράτησε το μυστικό του άλλου ατόμου.

Θα νιώθει πολλές ενοχές και τύψεις αν μπει σε μια τέτοια διαδικασία και για αυτό άλλωστε και δε θα το κάνει για κανέναν λόγο.

Είναι πιστός και αφοσιωμένος στην υπόσχεση που έχει δώσει και δεν πρόκειται ποτέ να μπει στη διαδικασία να κάνει κάτι που θα σε εκθέσει και το οποίο αφορά ένα πολύ προσωπικό σου μυστικό το οποίο δε θα ήθελες να το μάθει κάποιος.

Θέλει να είναι ξεκάθαρος και να τον εμπιστεύονται, διαφορετικά νιώθει πολύ άσχημα και κυρίως ενοχικά με τον ίδιο του το εαυτό. Αυτό τον καθιστά έτοιμο να προχωρήσει και σε άλλες συμπεριφορές που έχουν σχέση με τη μεταξύ σας σχέση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr