Υπάρχουν οι φάσεις που θα κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Σε αυτά ανήκει και το να τρώτε μαζί. Πρακτικά δε σας λέμε να παραγγείλετε απέξω και αυτό ήταν γεια σας καλό βράδυ. Είναι καλό να βρείτε τη δημιουργικότητα του να μαγειρεύετε μαζί. Όπως επίσης και να δοκιμάζετε διαφορετικά φαγητά από διαφορετικές κουζίνες και χώρες κλπ.

Ταινία

Τι πιο ωραίο από το να βλέπετε μαζί ταινία και να τρώτε το φαγητό που έχετε παραγγείλει απέξω, αφού φυσικά σας έχει πάρει 50 χρόνια να αποφασίσετε αυτό που θα παραγγείλετε. Είναι τέλειο να είσαι δίπλα δίπλα με τον σύντροφό σου και ο ένας να ταίζει τον άλλον.

Εκτός βέβαια αν μιλάμε για σοκολάτα, αυτή δεν τη μοιραζόμαστε με κανέναν.

Μαγειρεύετε μαζί

Είναι ό,τι πιο ωραίο. Να ξέρεις εσύ να μαγειρεύεις και να του μαθαίνεις ή το αντιθετο. Να ανοίγετε μαζί βιβλία μαγειρικής και να κάνετε πειράματα γαστρονομίας. Αν μη τι άλλο αυτή η δημιουργική κατάσταση μπορεί να σας κάνει να έρθετε ακόμη πιο κοντά και να κάνετε και σεξ.

Σας συνδέει παντού

Μην ξεχνάτε ότι το φαγητό συνδέει μια σχέση στις πιο σημαντικές στιγμές της. Όταν ξυπνάτε και τρώτε μαζί πρωινό, όταν κάνετε σεξ και μετά τρώτε μαζί, όταν βλέπετε ταινία και τρώτε βραδινό. Είναι λοιπόν κάτι που μπορεί να λες «έλα μωρέ σιγά» κι όμως συνιστά μια ολόκληρη κατάσταση ικανή να σας φέρει πιο κοντά.

Τσακωμοί

Αντικειμενικά πόσες φορές έχετε τσακωθεί την ώρα που τρώτε ή όταν έρχεται η παραγγελία. Αφού φάτε ειδικά ή θα πάτε για ύπνο επειδή νυστάξατε ή θα συνεχίσετε να βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά.

Ο έρωτας άλλωστε περνάει από το στομάχι, μην το ξεχνάς αυτό το ρητό. Το να συνδέεις τον σύντροφός σου και τη σχέση σου με το ότι τρώγατε μαζί σαν παρέα είναι κάτι πολύ όμορφο. Για αυτό υπάρχει το ρομαντικό δείπνο, το επιδόρπιο, τα σοκολατάκια κλπ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο