Το να είσαι με κάποιον και να μπεις σε μια σχέση, σημαίνει ότι το συγκεκριμένο άτομο θέλει να περνάτε χρόνο μαζί και εσύ να γίνεις μέρος της καθημερινότητάς του. Αν από την αρχή το άτομο αυτό βλέπεις ότι κοιτάζει μόνο το σεξ, τότε πολύ το κουράζεις το θέμα και πρέπει να «ξεκολλήσεις» επιτέλους.

Δικαίωμά του

Το να κάθεσαι και να λες τα χειρότερα για αυτόν στις κολλητές σου επειδή ο τύπος δε σε θέλει για σχέση επειδή έτσι γουστάρει, είναι το λιγότερο απαράδεκτο. Δε μιλάμε για την περίπτωση που κάποιος σου μιλάει για έρωτες και πόσο σε αγαπάει και τέτοια. Είναι ξεκάθαρο.

Σου λέει να βρίσκεστε για σεξ και αυτό είναι μόνο. Το ότι εσύ θέλεις να τον κάνεις να αλλάξει πάνω σε αυτό το θέμα, εκτός από χειριστικό εκ μέρους σου, είναι τουλάχιστον λυπηρό για εσένα την ίδια.

Μη βγαίνεις μαζί του

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και εσύ τα κάνεις αρκετά πιο δύσκολα. Αν νιώθεις ότι δένεσαι μαζί του συναισθηματικά λόγω του ότι κάνετε σεξ, τότε σταμάτα να κάνετε σεξ. Πόσο πιο λογικό και πιο απλό;

Και επειδή σίγουρα δεν του έχεις πει τι αισθάνεσαι, είναι σίγουρο ότι θα τον κατηγορείς ότι «δεν σε καταλαβαίνει». Ότι θα έπρεπε να καταλάβει κάτι που δεν του λες καν; Ότι θα έπρεπε να νιώθει συναισθήματα επειδή νιώθεις εσύ;

Υπάρχουν κι άλλοι άντρες

Το να θες αυτόν τον άντρα συγκεκριμένα επειδή έχεις εν ολίγοις «φάει σκάλωμα» μαζί του, κοίταξε να το αλλάξεις. Υπάρχουν κι άλλοι άντρες εκεί έξω που θα σε ερωτευτούν και θα σε αγαπήσουν για αυτό που είσαι.

Το να ρίχνεις τον εγωισμό σου τόσο πολύ για κάτι το απραγματοποίητο είναι λάθος. Εν τω μεταξύ, το μεγαλύτερο λάθος είναι οι φίλες σου που σου «χαιδεύουν τα αυτιά». Αντί να σου πούνε να έχεις περηφάνια και αυτάρκεια κάθεσαι και κλαίγεσαι ενώ εκείνες μάλλον σου δίνουν και ψεύτικες ελπίδες.

Δεν είναι για εσένα ο τύπος, ασχολήσου με κάποιον άλλον.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr