Βλέπεις ότι ο σύντροφός σου τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει απέναντί σου. Δεν είναι τόσο η αδιαφορία που έχει όσο ότι η διάθεσή του αλλάζει συνέχεια με αποτέλεσμα να μη μπορείς να δώσεις κάποια εξήγηση.

 

Τον βλέπεις πιο χαρούμενο

Δεν είναι ότι πήρε κάποια αύξηση ή κάποια προαγωγή. Είναι προφανώς ότι έχει χαρούμενη διάθεση χωρίς λόγο και αιτία και μάλιστα μόλις αφήσει το κινητό του στην άκρη. Σα να κανόνισε κάτι με κάποιο άλλο άτομο. Λέω εγώ τώρα…

 

Σου λέει να βρεθείτε άλλη φορά

Εκεί που έχετε κανονίσει κάτι εδώ και μέρες, ξαφνικά σου λέει διατηρώντας αυτήν την εκνευριστική αισιοδοξία, να βγείτε ή να βρεθείτε άλλη φορά γιατί «κάτι προέκυψε». Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι το λέει και με το συγκεκριμένο ύφος απέναντί σου. Λες και εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι κάτι παίζει.

 

Ταξίδι

Εδώ ο τύπος είναι προφανές ότι το έχει πάει το πράγμα σε άλλη διάσταση. Μήπως να την παντρευτεί κιόλας ενώ έχει σχέση μαζί σου και μετά να θεωρηθείς εσύ ο παράλληλος δεσμός; Κάπου ένα όριο δηλαδή.

Δεν είχε λεφτά τάχα και δήθεν ενώ μόλις πληρώθηκε. Δεν είχε λεφτά λοιπόν για να πάτε να δείτε μια ταινιά σα ζευγάρι. Αλλά λεφτά για να πάει διακοπές με «κολλητούς» που δεν τους ξέρεις καν, έχει.

Όχι ότι ας πούμε για εσένα δε θα χάλαγε φράγκο, αλλά για την άλλη χαλάει ολόκληρα ταξιδιωτικά. Έλεος κάπου.

 

Πες του το

Εξήγησέ του ακριβώς τι σκέφτεσαι και τι σενάρια κάνεις. Όταν του πεις τι έχεις καταλάβει και εκείνος στο παραδεχτεί, πες του ότι θέλεις να χωρίσετε και τίποτα περισσότερο. Μην προσπαθήσεις να τον χωρίσεις από την άλλη και μην ξανα-ασχοληθείς μαζί του.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο τύπος δεν αξίζει και πρέπει και εσύ η ίδια να το συνειδητοποιήσεις αυτό, γιατί χάνεις τον χρόνο σου χωρίς λόγο. Υπάρχουν κι άλλοι άντρες που θα σε σεβαστούν περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας