Τα σεξουαλικά βοηθήματα σε συνδυασμό με ένα τέλειο ερωτικό κρεβάτι, θα σε φέρουν πιο κοντά σε οργασμό. Μπορείς φυσικά να αγοράσεις έναν δονητή για να τον χρησιμοποιείς μόνο όταν είσαι ολομόναχη.

Το σχήμα έχει συνάφεια με τη λειτουργικότητα

Ναι, όταν σκέφτεσαι την λέξη δονητής, το μόνο που σου έρχεται στο μυαλό είναι ένα πέος. Ή έστω κάτι που μοιάζει με πέος. Θα εκπλαγείς, όμως, με το πόσο δημιουργικές μπορούν να γίνουν οι εταιρίες που τους φτιάχνουν όσον αφορά το τι μπορεί να γίνει φαλλικό σύμβολο.

Έπειτα, υπάρχει και το ζήτημα του μεγέθους. Το αφήνουμε πάνω σου αυτό, αλλά όπως μπορείς να φανταστείς, η ποικιλία είναι τεράστια. Υπάρχουν δονητές που ερεθίζουν την κλειτορίδα σου, δονητές που είναι απλώς για διείσδυση, και δονητές που κάνουν και τα δύο ταυτόχρονα. Άρα μην φοβάσαι να γίνεις αρκετά συγκεκριμένη με το τι θες—λογικά θα βρεις το κατάλληλο προϊόν.

Σημασία έχει το υλικό κατασκευής

Όπως δεν θα αγόραζες ένα ρούχο φτιαγμένο από φτηνιάρικα υλικά, παρομοίως δεν θα αγόραζες έναν δονητή φτιαγμένο από λάθος υλικά. Η σιλικόνη είναι ίσως η καλύτερη επιλογή, και χρησιμοποιείται από πολλές εταιρίες.

Επίσης, όσο καλύτερο και πιο προσεγμένο το υλικό, τόσο λιγότερος ο θόρυβος που θα κάνει όταν τον χρησιμοποιείς. Επιπλέον, η σιλικόνη είναι μη πορώδες υλικό, συνεπώς καθαρίζεται πολύ εύκολα με κρύο νερό και σαπούνι.

Να δώσεις έμφαση στην τιμή

Ναι, θα πρέπει να δώσεις αρκετά λεφτά. Εντάξει, μην φανταστείς ότι θα σου φύγει το μισό μηνιάτικο, αλλά ίσως και ο πιο φτηνός δονητής που θα βρεις μπροστά σου να μην είναι ό,τι καλύτερο. Βέβαια, υπάρχουν και προϊόντα που μπορεί να κοστίζουν εκατοντάδες (ή και χιλιάδες) ευρώ χωρίς λόγο. Το σημαντικό είναι να διαβάσεις τις κριτικές (αν είσαι σε online κατάστημα) ή να ρωτήσεις τον υπάλληλο για πληροφορίες. Και, πάμε στο πιο σημαντικό…

Μη ντρέπεσαι να πας να αγοράσεις δονητή

Πίστεψέ μας, δεν είναι άβολο. Κανείς δεν θα σε δει να μπαίνεις, κανείς δεν θα σε δει να βγαίνεις, και οι υπάλληλοι εκεί μέσα τα έχουν δει όλα. Και δεν κρίνουν. Αν έχεις απορίες, ξέρουν να σου τις λύσουν. Αν, όμως, δεν νιώθεις καθόλου άνετα να το κάνεις αυτό (ακόμα), τότε μπορείς να ψωνίσεις online. Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι… καλή διασκέδαση!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο