Η επανασύνδεση συνήθως είναι η λάθος απόφαση. Όταν βγαίνεις από μία σχέση, καλό θα είναι να προχωρήσεις παρακάτω. Για κάποιον λόγο χωρίσατε άλλωστε. Αν πάλι θες τόσο πολύ να πειστρέψει ο πρώην σου σε εσένα, τότε κάνε τα παρακάτω.

Μην του μιλάς

Αν ξαφνικά αρχίζεις να εμφανίζεσαι σε όλα του τα στέκια, του δίνεις απλά ακόμα έναν λόγο να μην θέλει να σε ξαναδεί. Γι’ αυτό και κράτα εσύ μια απόσταση ασφαλείας, για να καταλάβει πόσο μεγάλο λάθος ήταν αυτός ο χωρισμός. Μην του στείλεις, μην του τηλεφωνήσεις και μην του δώσεις κανένα δικαίωμα να πιστεύει ότι έχει ακόμα οποιαδήποτε εξουσία πάνω στα αισθήματά σου.

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Όχι, δεν σου λέμε πως χρειάζεσαι extreme makeover, και – προς θεού – δεν σου λέμε πως πρέπει να φτιαχτείς, να γυμναστείς και να ομορφύνεις για χάρη του. Θα το κάνεις για ‘σένα και μόνο, επειδή σου αξίζει να νιώθεις τέλεια με τον εαυτό σου. Και όταν νιώθεις τέλεια με τον εαυτό σου και φαίνεται, κάτι μας λέει ότι ο πρώην σου δεν θα είναι ο μόνος που θα προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου. Κι αφού ξέρεις ότι τα μάτια του είναι πάνω σου…

Κάνε τον να ζηλέψει

Παιδιάστικο; Ανώριμο; Χαρακτήρισέ το όπως θες, αλλά δουλεύει κάθε φορά. Άφησε να περάσει λίγος καιρός χωρίς φωνή και ακρόαση, και μετά “πέσε πάνω του” σε κάποιο μαγαζί που ξέρεις ότι επισκέπτεται συχνά, κι εσύ θα έχεις πάει με τους φίλους σου, απλά για να περάσεις καλά. Έξτρα πόντοι ζήλειας αν ξέρεις πως ζήλευε από παλιότερα έναν φίλο σου και τον φέρεις μαζί σου. Αλλιώς, μπορείς να φλερτάρεις με όποιον θέλεις—single κοπέλα είσαι, άλλωστε.

Κάνε ένα πάρτι

Κάλεσε τους πάντες, εκτός από αυτόν. Φίλους, γνωστούς, και κυρίως κοινούς γνωστούς. Αν τα πήγαινες καλά με τους φίλους του, γιατί να μην τους καλέσεις για να δεις τι κάνουν; Οι πιθανότητες λένε πως θα το σκέφτεται όλη νύχτα. Για ακόμα περισσότερα πυροτεχνήματα, ίσως αποφασίσει να έρθει απρόσκλητος. Χαιρέτησέ τον φιλικά, και πέρνα καλά μιλώντας με όλο τον υπόλοιπο κόσμο που κάλεσες στο πάρτι σου.

Συνάντησέ τον εκεί που βγαίνει

Ίσως χρειαστεί να βρεθείτε κάποια στιγμή. Ίσως έχετε αφήσει πράγματα ο ένας στο σπίτι του άλλου. Ίσως πρέπει να μιλήσετε για κάτι. Αν προκύψει κάτι τέτοιο, φρόντισε να βρεθείς μπροστά του σαν… οπτασία. Κάνε τα μαλλιά σου όπως του άρεσαν, φόρεσε κάτι που δεν χόρταινε να σε βλέπει να φοράς… ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο