Δεν είναι ότι δε θα είναι αφοσιωμένα στον σύντροφό τους αυτά τα ζώδια. Όμως σε περιπτώσεις που νιώθουν ανασφάλειες και δεν παίρνουν τη συναισθηματική επιβεβαίωση που θέλουν, τότε είναι πολύ πιθανό να σου κάνουν την απιστία.

Κριός

Είναι κυνικός και καριερίστας με αποτέλεσμα να έχει πολλές εναλλακτικές αν δεν περνάει τόσο καλά μαζί σου. Παρ’ όλα αυτά για αυτόν θα είναι χαλαρή επιλογή και δε θα την πάρει πολύ στα σοβαρά.
Μοιάζει με τον Ταύρο, γιατί είναι κατά βάση παραδοσιακός, θέλει σεμεδάκι πάνω από την τηλεόραση, ωστόσο είναι πιστός μέχρι ενός σημείου. Με το που δει «κάτι να γυαλίζει» θα ορμίσει σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι ριψοκίνδυνος και ό,τι του ανεβάζει την αδρεναλίνη το θέλει στη ζωή του. Δεν θα πει όχι στην περιπέτεια.

Καρκίνος

Δύσκολα δε θα είναι πλήρως αφοσιωμένος σε εσένα ένας Καρκίνος. Για να σκεφτεί να κοιτάξει άλλον και να κάνει σεξ με άλλον, λογικά θα νιώθει παραμέληση από εσένα και θα θέλει να συμπληρώσει το συναισθηματικό κενό που ενδεχομένως νιώθει.

Είναι ικανός για να μπει σε σχέση να τα φτιάξει μέχρι και με τη γλάστρα του. Γενικά είναι γνωστό πως του αρέσουν οι σχέσεις, η έννοια της συντροφικότητας είναι σημαντική για εκείνον, ωστόσο αν ένας «πειρασμός» εμφανιστεί μπροστά του τότε όλα αλλάζουν. Είναι ικανός να σε αφήσει στα σκαλιά της εκκλησίας γιατί είδε κάτι που τον ενθουσίασε και θα τον/την παντρευτεί.

Ζυγός

Είναι ισορροπημένος, ξέρει τι θέλει, η αλήθεια είναι πως τα θέλει όλα. Θέλει να είναι πιστός, τον ρωτάς αν μπορεί; Είναι δίκαιος και μπορεί να διατηρεί πέντε σχέσεις ταυτοχρόνως και να τις κρατά όλες στο ίδιο άψογο επίπεδο.

Είναι νάρκισσος, αν τον κολακεύεις έχεις καλές πιθανότητες να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον και από εκεί και πέρα αυτός θα αφήσει ελεύθερο τον εαυτό του για να σε γοητεύσει. Παρ’ όλα αυτά θα μετανιώσει το γεγονός ότι έκανε σεξ με άλλον και θα στο πει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο