Ορισμένα μπορεί να φανούν ότι βαριούνται και δε θέλουν πολλά πολλά μαζί σου, απλά θέλουν να ηρεμήσουν. Άλλα πάλι θέλουν αγκαλιές, φιλάκια και να δούνε ταινία. Το σίγουρο είναι πως οι αντιδράσεις τους εξαρτώνται σχεδόν άμεσα από το ζώδιο στο οποίο ανήκει το εκάστοτε άτομο.

Κριός

Είναι τόσο κυνικές οι αντιδράσεις του που σίγουρα ο άλλος θα τις εκλάβει κάπως άσχημα και αρνητικά.

Ταύρος

Είναι ο «αγκαλίτσας» της υπόθεσης. Θέλει φιλάκια, χουχούλιασμά και να δει ταινία με το ταίρι του. Δεν κρύβεται το συναίσθημα ποτέ.

Δίδυμοι

Είναι αναλόγως τα κέφια του. Κάποιες φορές θα θέλει αγκαλιές και κάποιες άλλες θα σηκωθεί απότομα από το κρεβάτι και δε θα σου μιλήσει καν.

Καρκίνος

Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάει να κάνει ένα ντουζ, μετά θα απαιτεί και εσύ να κάνεις ντουζ. Έπειτα θα θέλει φαγητό, ταινία και χαλάρωση.

Λέων

Εξαρτάται από το πόσο καλό ήταν το σεξ. Αν δεν πέρασε πολύ καλά, τότε δε θα πολυμιλάει αλλά θα προσπαθεί να είναι ευγενικός.

Παρθένος

Μετά το σεξ θα μείνει ξαπλωμένος έτοιμος να πάει για ύπνο. Παρ’ όλα αυτά εσένα αυτό θα σε εκνευρίζει γιατί θα νομίζεις ότι αδιαφορεί.

Ζυγός

Θέλει σίγουρα να χουχουλιάσετε και να μείνετε αγκαλιά βλέποντας ταινία. Θα σου πει να παραγγείλετε και κινέζικο.

Σκορπιός

Σηκώνεται να κάνει μπάνιο και μετά παίρνει έναν κατάλογο και ψάχνει να βρει κάτι για να παραγγείλει. Δε λέει και πολλά μετά το σεξ

Τοξότης

Είναι αρκετά παράξενος ο τρόπος που διαχειρίζεται τις αντιδράσεις του μετά το σεξ.  Ή θα δείχνει αναισθησία ή θα θέλει να σε παίρνει αγκαλιά.

Αιγόκερως

Κοιτάει το ταβάνι και σκέφτεται πόσο καλός ήταν. Είναι σα να ξεχνάει ότι είσαι δίπλα του με αποτέλεσμα εσύ να εκνευρίζεσαι πολύ.

Υδροχόος

Το σίγουρο είναι ότι θα θέλει να χουχουλιάσετε και θα βαριέται να σηκωθεί από το κρεβάτι. Μπορεί να ζητήσει και να ξανακάνετε σεξ.

Ιχθύς

Θέλει να σου δείξει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου. Θα σε παίρνει αγκαλιά και θα σε φιλάει συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιό σας