Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου και μεταξύ άλλων είπε πως στην Ελλάδα συναντά… κλειστές πόρτες στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα.

Τα διεθνή φεστιβάλ

Μπορεί στην Ελλάδα να αντιμετωπίζει δυσκολίες και να μην δέχεται προτάσεις από τηλεοπτικά σίριαλ στο εξωτερικό όμως διαπρέπει.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από την Βενετία!

Το αχώριστο ζευγάρι Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας, αποφάσισε να συνδυάσει ρομαντικές διακοπές στην όμορφη Βενετία με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου. Η όμορφη ηθοποιός είναι προσκεκλημένη στο διάσημο φεστιβάλ Βενετίας, από ελληνική εταιρεία παραγωγής και δεν χάνει στιγμή να «ανεβάζει» instagram stories με την καθημερινότητα της στην ιταλική πόλη.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής λατρεύουν το σινεμά και δεν χάνουν ευκαιρία να βρεθούν στις καλύτερες πρεμιέρες ανά τον κόσμο. Πρόσφατα μάλιστα είχαν βρεθεί στο αντίστοιχο φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες.

Το ζευγάρι παρακολούθησε ήδη την πρώτη πρεμιέρα του φεστιβάλ και οι βόλτες με τα σκάφη στα κανάλια της Βενετίας δίνουν και παίρνουν!

Δείτε εδώ όλα τα stories από την Βενετία!

«Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά στεγανά στην Ελλάδα είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση»

View this post on Instagram

@nmastoras #unpublished

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

«Μου αρέσει η τηλεόραση, αλλά δεν βλέπω πολύ. Θα κάτσω να δω σειρές, βλέπω περισσότερο Netflix. Παρακολουθώ κατά καιρούς, αλλά ακόμα και ειδήσεις διαβάζω από site»είπε η Τόνια Σωτηροπούλου

«Δεν με έχουν φωνάξει ούτε για κάστινγκ»

«Βλέπω θετικά την τηλεόραση και μου άρεσε πάρα πολύ το βήμα που έγινε φέτος σχετικά με τις σειρές. Απλά από τη θέση που βρίσκομαι ό,τι μου έχει προταθεί για σήριαλ στην Ελλάδα είναι κάτι στο οποίο εγώ δεν ταιριάζω και οτιδήποτε μου αρέσει, στο οποίο αισθάνομαι ότι θα ταίριαζα, δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Όχι τύπου «αγάπη, έλα πάρε έναν ρόλο» αλλά ούτε να περάσω έστω από κάστινγκ. Αυτό θεωρώ πως θέλει δουλειά από την πλευρά μου στο πώς μπορούμε να μπούμε σε ένα συγκεκριμένο σύστημα. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά στεγανά στην Ελλάδα είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση. Σπάνε σιγά σιγά. Για παράδειγμα με τους ηθοποιούς -οι οποίοι είναι εξαιρετικοί- από τις «Άγριες Μέλισσες», βλέπεις πως μπήκαν σε ένα πιο mainstream κομμάτι επειδή οι δουλειές τους είναι στην τηλεόραση και οι συνεντεύξεις που δίνουν έχουν μια άλλη αμεσότητα στον κόσμο. Θέλει κάποιο χρόνο και νομίζω είναι ένα προσωπικό «ντιλάρισμα» που πρέπει να κάν

Γράψτε το σχόλιό σας