Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαριστέας-Τερζής: «Ξεχνάμε τον Παναθηναϊκό, πάμε για νίκη με ΠΑΟΚ»

Χαριστέας-Τερζής: «Ξεχνάμε τον Παναθηναϊκό, πάμε για νίκη με ΠΑΟΚ»

Άγγελος Χαριστέας και Απόστολος Τερζής μίλησαν στους παίκτες του Άρη ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ στην προπόνηση βρέθηκε και ο Μπάσα, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Απόστολος Τερζής και Άγγελος Χαριστέας μίλησαν σήμερα στους παίκτες του Άρη και ζήτησαν από τους κίτρινους να αφοσιωθούν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας πίσω την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 4-0.

Ο Τερζής τους έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε: «Δείξαμε σαν ομάδα ποιες είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες, αλλά η διάρκεια είναι που χρειάζεται για να το επιβεβαιώσουμε . Ξεχνάμε τον ΠΑΟ και σκεφτόμαστε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που θα είναι εντελώς διαφορετικό. Θα ετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε για τη νίκη».

Ο Χαριστέας ζήτησε να ξεχάσουν τον Παναθηναϊκό και να γυρίσουν σελίδα γιατί υπάρχει μακρύς δρόμος. «Έχουμε μπροστά μας ματς με ιδιαιτερότητες και πρέπει να δουλέψουμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Αν διατηρήσουμε την εικόνα που είχαμε με Παναθηναϊκό, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και με ΠΑΟΚ».

Ο Mπάσα έκανε σήμερα την τελευταία προπόνηση με τον Άρη, χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και έφυγε . Ο Χαριστέας μίλησε στον Αλβανό μέσο και του είπε… εκ μέρους του Άρη: «Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024