Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σε δημοπρασία βγαίνει το θρυλικό κοστούμι της Σάντι από το Grease

Σε δημοπρασία βγαίνει το θρυλικό κοστούμι της Σάντι από το Grease

Σε μια εκδήλωση που η μόδα συναντά τον κινηματογράφο, ρούχα που άφησαν εποχή της τραγουδίστριας και ηθοποιού Olivia Newton-John θα τεθούν στη δημοπρασία στις 1 και 2 Νοεμβρίου

Σε μια εκδήλωση που η μόδα συναντά τον κινηματογράφο, ρούχα που άφησαν εποχή της τραγουδίστριας και ηθοποιού Olivia Newton-John θα τεθούν στη δημοπρασία στις 1 και 2 Νοεμβρίου.

Στην καρδιά του Standard Oil Building στο Beverly Hills και online , οι οπαδοί της βραβευμένης με Όσκαρ θα συγκεντρωθούν για να «χτυπήσουν»  περισσότερα από 200 κοστούμια, σύνολα, φορέματα και προσωπικά αντικείμενα, θα έρθουν στο φως από την καριέρα της στη μουσική και τον κινηματογράφο.

Ανάμεσα στα αριστουργήματα που θα διατεθούν περιλαμβάνουν το εικονικό δερμάτινο σακάκι και παντελόνι από την τελευταία σκηνή, στην οποία έπαιξε την Sandy μαζί με τον Danny (John Travolta), που υπολογίζεται σε 100.000 έως 200.000 δολάρια.

Αυτά τα ρούχα θα εμφανιστούν δίπλα σε ένα λαμέ τοπ και ένα καυτό σορτς που φορέθηκαν από την ίδια στο επεισόδιο του Merv Griffin Show του 2 Οκτωβρίου 1981 καθώς και από το μεταξωτό σατέν φόρεμα που παρουσιάζεται στο εξώφυλλο της περιοδείας «Physical» του 1982.

https://www.instagram.com/p/BzEalvQAgTT/

Ένα ποσοστό των κερδών θα δοθεί στο ONJ Cancer Center, ένας οργανισμός που προσφέρει μια σειρά θεραπευτικών αγωγών και υπηρεσιών για τον καρκίνο, την εκπαίδευση, την εκπαίδευση και την έρευνα, καθώς και ένα κέντρο ευεξίας για το σώμα και το μυαλό.

 

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024