Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο αισθησιακός χορός της Σάρον Στόουν

Ο αισθησιακός χορός της Σάρον Στόουν

Η Σάρον Στόουν χορεύει στο Instagram και αποθεώνεται!

Η Σάρον Στόουν αποτελεί την αιώνια σταρ και στα 61 της χρόνια χορεύει αισθησιακά στο Instagram, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων!

View this post on Instagram

#VoguePortugal Posted @withrepost • @vogueportugal Esqueça todos os rótulos que alguma vez imaginou para Sharon Stone. O melhor da atriz que imortalizou o cruzar de pernas mais emblemático do Cinema é que ela está acima de qualquer rótulo. Incluindo esse momento histórico cinematográfico de Instinto Fatal. A entrevista completa está no link da bio e na edição de maio da Vogue. __ Forget every label you ever imagined for @sharonstone. The best feature of the actress that imprinted forever in our minds that iconic leg-cross in Basic Instinct is that she is above any label. Including that pivotal moment in the history of Cinema. Tap the link in bio for the whole interview. #vogueportugal #sexissues #editorinchief @sofia.slucas #photography @branislavsimoncik #styling @paris_libby #makeup @missjobaker #hair @giannandreahair #words @sarovski #mayisue #outnow #nasbancas @lighthouse.publishing

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Η 61χρονη σταρ του Χόλιγουντ ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο χορεύει μπροστά στο φωτογραφικό φακό όλο νάζι και κέφι.

«Κάντε ό,τι θέλετε να κάνετε, αλλά να το κάνετε κάθε μέρα. Μου αρέσει να χορεύω και χορεύω με πάθος» σημειώνει χαρακτηριστικά στην λεζάντα του αναρτημένου βίντεο.

«Οι γυναίκες δεν απεικονίζονται όπως είναι στην πραγματικότητα, χωρίς αμφιβολία. Οι περισσότερες ταινίες γράφονται από άντρες, δημιουργούνται από άντρες και φτιάχνονται με την αντρική νοοτροπία. Δεν λαμβάνουν ποτέ υπ’ όψιν τους το πώς είναι στην πραγματικότητα οι γυναίκες, το πώς σκεφτόμαστε και το πώς αισθανόμαστε. Γι΄ αυτό και πολλοί από τους χαρακτήρες που ερμήνευσα είναι γυναίκες αλκοολικές, εθισμένες ή τρελές. Είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να ανεχτώ τη συμπεριφορά τους», δηλώνει, μεταξύ άλλων, η Σάρον Στόουν στη συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό γυναικείο περιοδικό.

Η ίδια συμπληρώνει: «Όταν ξεκίνησα σ΄ αυτή τη βιομηχανία, τον όρο «fuckable» (κάποια που αξίζει να την πας στο κρεβάτι), τον χρησιμοποιούσαν οι υπεύθυνοι των στούντιο για να αξιολογήσουν αν είχαμε το απαραίτητο προφίλ για να πάρουμε το ρόλο. Κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι και συζητούσαν αν κάθε μια από εμάς ήταν «fuckable». Για μένα πίστευαν ότι δεν είμαι».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024