Ο make up artist της Kylie Jenner, Ariel Tejada, έκλεισε τα 24 του χρόνια κι η Kylie ήθελε να τον ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους με ένα δώρο που μάλλον…δε θα ξεχάσει ποτέ.

Είναι γνωστό ότι η Kylie Jenner δεν λυπάται να ξοδέψει τα χρήματά της για τις προσωπικές της αγορές. Όταν όμως θέλει να κάνει ένα δώρο σε ένα αγαπημένο της πρόσωπο, τότε πραγματικά ξεπερνά κάθε όριο.

Αυτό συνέβη και σε αυτήν την περίπτωση. Ο Ariel Tejada, έκλεισε τα 24 του χρόνια και η Kylie θέλησε να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» με ένα δικό της… μοναδικό τρόπο, που άφησε άναυδο όχι μόνο τον εορτάζοντα αλλά κι όλο το Internet!

O Ariel άνοιξε το μικροσκοπικό κουτί του δώρου του και, όταν είδε τι περιλάμβανε, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί κι έβαλε τα κλάματα. Το δώρο ήταν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, που ο makeup artist της ήθελε για πολλούς μήνες.

Η Kylie ανέφερε χαρακτηριστικά: «I’m always listening (Πάντα σε ακούω)» υπονοώντας πως πάντα ακούει τις επιθυμίες των φίλων και συνεργατών της και απλώς περιμένει την κατάλληλη περίσταση για να τις πραγματοποιήσει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο