Την γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό παιχνίδι ανάδειξης μοντέλων Greece’s Next Top Model και αν και δεν έφτασε πολύ κοντά στην κορυφή, σίγουρα μας έμεινε αξέχαστη.

View this post on Instagram

-Anima libera•_ Caption: @dimitris_chachlas

A post shared by Meggi Ndrio (@meggi_ndrio) on

Η βαθυστόχαστη σκέψη της, ο πλούσιος λόγος της και η στρατηγική της μέσα στο παιχνίδι έδωσαν τον τόνο μιας ανεπανάληπτης σεζόν στο GNTM.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Μέγκι Ντρίο.

Το καλλίγραμμο μοντέλο πρόσφατα δήλωσε ότι πολλοί είναι οι άνδρες που την φλερτάρουν, αλλά ακόμα εκείνη δεν έχει καταλήξει στον περιβόητο «έναν».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Γίνεται να μην έχω αυστηρά κριτήρια στους άντρες; Δύο μέτρα ωραία κοπέλα, σπουδαγμένη, να μην έχω κριτήρια κι εγώ; Εννοείται πως έχω κριτήρια. Θέλω έναν άντρα να με κρατάει… κεφάλι. Να μπορεί να με αντέχει, γιατί η καριέρα μου είναι δύσκολη, οι απαιτήσεις είναι δύσκολες, ταξιδεύω συχνά…»!

Βέβαια από την στιγμή που βλέπουμε την πανέμορφη Μέγκι μόνη της, υποθέτουμε ότι μάλλον δεν έχει βρει τον άντρα που «θα την κρατάει..κεφάλι».

Το μοντέλο, τέλος, δεν δίστασε να αποκαλύψει και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που της στέλνει πλήθος αντρών. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μου έχουν στείλει μηνύματα ότι θέλουν να γίνουν σκλάβοι μου, ότι θέλουν να κουβαλάνε απλά τα ψώνια μου…».