Μια τρυφερή ανάρτηση έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο σύζυγος της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης.

View this post on Instagram

Αν «ξεκροπάρεις» τη φανταστική αυτή φωτογραφία της @roula.revi θα δεις μια κοιλια μέχρι το θεό, καθώς ήμουν έγκυος 8,5 μηνών όταν τραβήχτηκε…την ανέβασα γιατί στις αληθινές διαστάσεις της είναι αντιπροσωπευτική της teammarossoulis… αν γιορτάζω σήμερα??? 😂😂😂😂με έχεις να γιορτάζω? Παραδοσιακά? Διάβασα όμως ένα ενδιαφέρον άρθρο που ανέβασα κ στο @byeleonorameleti ,που λέει πως αυτοί που τρολαρουν τη σημερινή μέρα καλό θα ήταν να μπαίνουν πρώτοι απ όλους, έστω κ για λίγο στο κλίμα…με μια μικρή κίνηση, οποια κ αν είναι! Εγώ λοιπόν σήμερα έβαψα νύχι κόκκινο και ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ένας έρωτας, @psycho_25 , αλλά ποζάρει κ ο άλλος, ο μεγάλος έρωτας κ των δυο που μπορεί να μην φαίνεται, αλλά είναι εκεί… #babyalexandra απολαύστε τη μέρα, ο καθένας με τοΝ Έρωτα του για το οτιδηποτε… για άνθρωπο, για δουλειά, για χόμπι, για ιδέα, για τραγούδι, για φαγητό, για συναίσθημα, για αντικείμενο… #loveyou dudes!

A post shared by Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) on

Αφού συμμετείχε στην IronMan, την κορυφαία αθλητική διοργάνωση αγώνων τριάθλου παγκοσμίως, ο Θοδωρής Μαροσούλης τερμάτισε τον δύσκολο αγώνα και κατευθείαν αγκάλιασε την γυναίκα του και την κόρη του, τις δύο γυναίκες που καθημερινά του δίνουν κουράγιο και θάρρος.

View this post on Instagram

Ironman 70.3 Costa Navarino ίσως ο δυσκολότερος αγώνας που έχω λάβει μέρος και ο μοναδικός ίσως λόγος που θα τον τιμάω με την παρουσία μου όσα χρόνια συνεχίζει να γίνεται εδώ στην Ελλάδα μου. Δυστυχώς δεν πήγαν όλα όπως θα ήθελα κατά την διάρκεια του αλλά είμαι πανευτυχής που κατάφερα και τερμάτισα και με υποδέχθηκαν στον τερματισμό άνθρωποι που έχω μέσα στην καρδιά μου όπως η γυναίκα μου @nonoram που με στήριξε με το παραπάνω σε όλη την προετοιμασία μου και το αποκορύφωμα ήταν η αγκαλιά της κόρης μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε χορηγούς και φίλους που στηρίζουν την προσπάθεια μου και φυσικά στον μέγιστοτεράστιο προπονητή μου Νικο Σπυριδαντωνάκη @nscoaching @fotisstefanis @ao_okeanos @onsportsgr @mp_michaelphelps_greece @aquasphere @bettersport.gr @bioracerspeedwear @ironman_greece @costanavarino #tonotilplus #triathlon #swimbikerun #strong

A post shared by Thodoris Marossoulis (@psycho_25) on

«Ironman 70.3 Costa Navarino ίσως ο δυσκολότερος αγώνας που έχω λάβει μέρος και ο μοναδικός ίσως λόγος που θα τον τιμάω με την παρουσία μου όσα χρόνια συνεχίζει να γίνεται εδώ στην Ελλάδα μου. Δυστυχώς δεν πήγαν όλα όπως θα ήθελα κατά την διάρκεια του, αλλά είμαι πανευτυχής που κατάφερα και τερμάτισα και με υποδέχθηκαν στον τερματισμό άνθρωποι που έχω μέσα στην καρδιά μου, όπως η γυναίκα μου που με στήριξε με το παραπάνω σε όλη την προετοιμασία μου και το αποκορύφωμα ήταν η αγκαλιά της κόρης μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε χορηγούς και φίλους που στηρίζουν την προσπάθεια μου και φυσικά στον μέγιστοτεράστιο προπονητή μου Νίκο Σπυριδαντωνάκη», έγραψε στην ανάρτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας