Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ!

Μετά την μήνυση κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, σε μια προσπάθεια του να περάσει στην αντεπίθεση κατηγορώντας την για συκοφαντική δυσφήμιση, της ζητάει 50 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

 Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Χερντ σε άρθρο της στην Washington Post μιλούσε για τη σωματική βία που είχε υποστεί από τον Τζόνι Ντεπ κατά τη διάρκεια του γάμου τους και περιγράφοντας τον αντίκτυπο στην ίδια, είπε ότι της στοίχισε μια σειρά από ρόλους, ενώ δέχτηκε και πολλές απειλές για την ίδια της τη ζωή.

Η 32χρονη ηθοποιός προέβη στις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας για πρώτη φορά το 2016.

Στη μήνυση που κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίζεται αρχικά ότι ουδέποτε κακοποίησε την Χερντ και υποστήριξε ότι οι καταγγελίες της ήταν μέρος μιας καλά οργανωμένης ψευδούς επίθεσης προκειμένου να προωθήσει την καριέρα της.

Αναφερόμενος στο άρθρο της Χερντ, ο Ντεπ ισχυρίζεται ότι αυτό βασίζεται στην «προϋπόθεση ότι υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας και ότι ο Ντεπ άσκησε σωματική βία εναντίον της», τη στιγμή που –όπως λέει ο ίδιος- εκείνη ήταν ο θύτης και αυτός το θύμα.

Η μήνυση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι ισχυρισμοί της Χερντ ήταν αυτοί που του στοίχισαν τον ρόλο του ως Τζακ Σπάροου στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Η μήνυση προκάλεσε νέα σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του πρώην ζευγαριού. Ο δικηγόρος της Χερντ δήλωσε ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί προσπάθεια φίμωσης της πρώην συζύγου του, στην οποία εκείνη δεν θα υποκύψει.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος το Ντεπ δήλωσε ότι δεν αποσκοπούν σε κάτι τέτοιο, και υποστήριξε ότι κατέχουν βίντεο, φωτογραφίες, αλλά και μαρτυρίες κατά της προσπάθειας της Άμπερ Χερντ «να εξηγήσει τα ανεξήγητα».

Έλα όμως που η Άμπερ…ξαναχτύπησε!

Αποκαλύψεις από έναν άγριο ξυλοδαρμό ήρθε για να καταστρέψει τα πάντα.

Ο καβγάς ξεκίνησε με τον Τζόνι Ντεπ να την χτυπά. «Επέλεξα να αντιδράσω απλώς με το να σηκωθώ και να τον κοιτάξω στα μάτια. Ο Τζόνι αντέδρασε φωνάζοντας: «Α, νομίζεις ότι είσαι σκληρός τύπος;»», λέει η Χερντ.

«Ελπίζοντας ότι θα αποφύγω τη βία, προσπάθησα να ηρεμήσω τον Τζόνι και μετά πήγα στον πάνω όροφο για να λήξω το θέμα. Ο Τζόνι με ακολούθησε, με χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, με έπιασε από τα μαλλιά, μπήκε μπροστά μου στη σκάλα και με έσυρε από τα μαλλιά στα τελευταία σκαλοπάτια», περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια.


«Στο πάνω μέρος της σκάλας, ο Τζόνι με έσπρωξε δύο φορές, κάτι που με έκανε να φοβηθώ πως θα πέσω. Του είπα ότι μου είχε σπάσει τον καρπό, σε μια προσπάθεια να τον σταματήσω. Ο Τζόνι συνέχισε να με χτυπά και κάθε φορά που με πετούσε κάτω, το μόνο που έκανα ήταν να σηκώνομαι και να τον κοιτώ στα μάτια. Ο Τζόνι αντιδρούσε ουρλιάζοντας: «Νομίζεις ότι είσαι σκληρός τύπος;»»!
«Πήρε φόρα και με κουτούλησε στο πρόσωπο, κάτι που έκανε αμέσως τη μύτη μου να αιμορραγεί, ενώ πονούσα σε όλο το κεφάλι μου. Αμέσως έβαλα τα κλάματα και πίστεψα πως πρέπει να πάω στο νοσοκομείο».«Είπα στον Τζόνι ότι θέλω να χωρίσουμε και ότι θα έπαιρνα την αστυνομία εάν με ξαναακουμπούσε. Όταν άρχισα να απομακρύνομαι, με έσπρωξε, με άρπαξε και με πήγαινε από το ένα δωμάτιο στο άλλο τραβώντας με από τα μαλλιά».

«Όταν φτάσαμε στο πάνω γραφείο, του είπα ότι τον αφήνω γιατί δεν μπορούσα να ανεχτώ άλλο αυτή την συμπεριφορά. Εκείνος με άρπαξε από το λαιμό, με έριξε στο πάτωμα και με χτυπούσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μου τραβούσε τα μαλλιά, με χαστούκιζε στο πρόσωπο, ενώ ούρλιαζε «Γαμ… θα σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσω, μ’ ακούς;»»!

«Τούφες από τα μαλλιά μου υπήρχαν παντού και ανησύχησα ότι ο Τζόνι δεν είχε συνείδηση του τι γινόταν και θα μπορούσε πράγματι να με σκοτώσει».

Το ξύλο όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο καβγάς συνεχίστηκε σε ένα από τα κρεβάτια του ορόφου. «Ο Τζόνι με έριξε στο κρεβάτι, έβαλε το ένα του γόνατο στην πλάτη μου, ενώ με το άλλο του πόδι πατούσε το ξύλο του κρεβατιού για να στηρίζεται. Με χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι, ενώ ούρλιαζε με όλη του τη δύναμη «Σε μισώ γαμ…», συνέχεια».

«Το κρεβάτι έσπασε από την δύναμη του Τζόνι κι εκείνος με χτυπούσε με γροθιές. Θυμάμαι πως δεν μπορούσα να φωνάξω γιατί πίεζε το πρόσωπό μου στο στρώμα, Για λίγο δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω και τότε φοβήθηκα πως θα με σκοτώσει».