Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έλληνας ηθοποιός κινδύνεψε να πεθάνει στην σκηνή

Έλληνας ηθοποιός κινδύνεψε να πεθάνει στην σκηνή

Ένα άγνωστο μέχρι στιγμής περιστατικό που συνέβη στην σκηνή και παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή, διηγήθηκε ο Παναγιώτης Πετράκης

Το παρολίγο μοιραίο ατύχημα έγινε στην παράσταση «Δαίμονες» με την Άννα Βίσση στην σκηνή του θεάτρου «Παλλάς» και λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον ηθοποιό, Παναγιώτη Πετράκη.

Στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Έλληνας ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης και αναφέρθηκε σε ένα άγνωστo μέχρι στιγμής περιστατικό που συνέβη στη σκηνή και παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

«Στο τέλος της παράστασης ο ρόλος μου αυτοκτονεί. Αυτοκτονεί δένοντας ένα σεντόνι στο λαιμό του. Ένα βράδυ είχα δέσει τη θηλιά – γιατί την έδενα εγώ επί σκηνής – πιο κοντά στο λαιμό μου. Έτσι, όταν μου τράβηξαν το κρεβάτι για να πέσω, ένιωσα η θηλιά να πιέζει πάρα πολύ το λαιμό μου, αλλά λέω εντάξει αναπνέω, οπότε ας χαλαρώσω λίγο το σώμα μου, ώστε να μη φαίνομαι τεντωμένος αφού έχω πεθάνει. Κι όταν το έκανα αυτό, «έφυγα». Ξαφνικά τα έβλεπα κόκκινα, μαύρα, άκουγα μια μουσική από πολύ μακριά, έβλεπα άτακτες φλασιές από το ζωή μου και μόλις τα κατάφεραν και λάσκαρε η θηλιά, τότε επανήλθα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Πετράκης για το περιστατικό.

Ο γνωστός ηθοποιός μας σύστησε για πρώτη φορά τη μητέρα του, Σόφη Πετράκη, η οποία αναφέρθηκε κι εκείνη στο συγκεκριμένο που την ανησύχησε, αλλά και στη μεταξύ τους σχέση.

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024