Για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βάσια Τριφύλλη.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε συνέντευξη η Βάσια Τριφύλλη, αποκάλυψε το μεγάλο ψέμα που είπε και της έφερε δυστυχία. «Έχω πει μεγάλο ψέμα που δεν με έφερε σε δύσκολη θέση, μ’ έφερε σε δυστυχία. Είναι αυτό που με πονάει… όταν ήμουν έγκυος και το έκρυψα. Πήγα κι έκανα μια έκτρωση μόνη μου, αυτό είναι κάτι που ακόμα με πονάει πάρα πολύ», δήλωσε συγκεκριμένα η Βάσια Τριφύλλη.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον Κώστα Χατζηχρήστο και τους έρωτες της ζωής της η Βάσια Τριφύλλη ανέφερε: «Είμαι γεννημένη το 1947, δεν ήμουν γεννημένη το 1918… Οι άλλες οι κυρίες είναι μεγαλύτερές μου. Συμμαθητές μου ήταν η Άννα Βαγενά, ο Κώστας Αρζόγλου, η Μαριάννα Τόλη, που χάσαμε πρόσφατα. Με πίκρανε πολύ ο θάνατός της. Δίδυμος σαν εμένα, εξαιρετική κοπέλα. Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, 3-4 μεγάλες, αυτές ήταν. Δεν ήμουν ο άνθρωπος της αρπαχτής. Δυο φορές αν έχω κάνει κάτι για να κερατώσω αυτόν που ήμουν μαζί του, που με κεράτωνε, το έχω κάνει, όχι για να το μάθει».

Ερωτώμενη για το αν μίλησε στον σύντροφό της για την απιστία της η Βάσια Τριφύλλη είπε:

«Όχι, δεν του το είπα, το κατάλαβε. Μπορώ να κρύψω τα πάντα. Η παροιμία λέει «κεράτωνε τον άντρα σου και μάγια μην του κάνεις». Όταν σε μια ερωτική σχέση κάτι δεν πάει καλά, αλλά εσύ μπαίνεις-βγαίνεις και λάμπεις, ο άλλος απέναντι σου λέει: «Τώρα αυτή γιατί λάμπει, ούτε την… πότισα, ούτε τη φίλησα». Το καταλάβαιναν, αλλά δεν το παραδεχόμουν ποτέ, έλεγα ψέματα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο