Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, όταν φοιτητές και μαθητές εισέβαλαν, στο πλαίσιο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που είχε προγραμματιστεί.

Οι φοιτητές αφού εισέβαλαν το γραφείο του υπουργού, φώναζαν και αυθαδίαζαν, χωρίς να κάνουν προσπάθειες διαλόγου με την ηγεσία του υπουργείου. Κάποια στιγμή μάλιστα, απευθυνόμενοι στον υπουργό, του ανακοινώσουν ότι ο ίδιος δεν έχει χώρο στο υπουργείο διότι τελεί υπό κατάληψη.

ΤΩΡΑ : Ένταση στο υπουργείο Παιδείας : Μαθητές εισέβαλαν στο γραφείο του Γαβρόγλου

Δημοσιεύτηκε από in.gr στις Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Ωστόσο έντονα σχολίαστηκε και η εικόνα του γραφείου του υπουργού και οι στοίβες από τη «χαρτούρα».

Σχολιάζοντας το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου ανήρτησε: «Ο υπουργός Παιδείας, το γραφείο εργασίας και ένα πρότυπο μελλοντικού πρωθυπουργού» αφήνοντας αιχμές για την αντίστοιχη δραστηριότητα του Αλέξη Τσίπρα.

Η κατάσταση στο γραφείο του κ. Γαβρόγλου δεν έμεινε ασχολίαστη. Ένας χρήστης μάλιστα στο Twitter σχολίασε: «Δηλαδή αυτό το γραφείο στο οποίο κυριαρχεί η ακαταστασία και το χάος, ανήκει στον υπουργό; Και περιμένετε από αυτόν τον άνθρωπο να βάλει τάξη στην Παιδεία. Αλήθεια τώρα;».

«Παιδιά όλα απαράδεκτα με την εισβολή στο υπουργείο παιδείας, αλλά το πραγματικά συνταρακτικό είναι ότι ο υπουργός παιδείας δεν έχει υπολογιστή κ προφανώς δε θα ξέρει κ να λειτουργεί έναν» σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Μπαίνοντας στο γραφείου του υπουργού Παιδείας αντικρίζεις το διάσπαρτο χαρτομάνι. Κι αναρωτιέσαι πόσα χρόνια πριν έχει σταματήσει ο χρόνος.».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο