Ζεις μόνος σου και φοβάσαι τους ληστές; Η λύση είναι να αποκτήσεις έναν άντρα! Όχι, όχι αυτή δεν είναι μια προτροπή για γάμο. Είναι μια έξυπνη (;) ιδέα για να μην σε ληστέψουν ποτέ!

Εκεί που δημιουργούνται… όλα τα αυτά που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν, μέχρι που τα είδες να διαφημίζονται, δηλαδή στην Ιαπωνία, εταιρία εφηύρε μια πρωτότυπη μέθοδο για να προστατεύει αυτούς που ζουν μόνοι τους σε σπίτια.

Η εφεύρεση ονομάζεται «άνδρας στην κουρτίνα» και πρόκειται για έναν εικονικό άνθρωπο, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει μια… περατζάδα στο παράθυρο.

Στόχος, όχι του άντρα αυτός είναι σκιά δεν μπορεί να έχει άποψη, της εταιρίας η αποτροπή των σχεδίων επίδοξων διαρρηκτών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άντρας αυτός ελέγχεται από το κινητό με τον χρήστη να έχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δώδεκα διαφορετικές μορφές ανθρώπων, αλλά και… δεξιότητες.

Για παράδειγμα θα μπορεί να εξασκείται στις πολεμικές τέχνες, να παίζει ηλεκτρική κιθάρα, να κάνει βάρη, ακόμα και να… βάζει πλυντήριο (σ.σ λογικά για το νυχτερινό ωράριο ρεύματος).